L som i livet, leva, leka och lära

Hälsporre

Otroligt intressant artikel om vikten av rätt skor. Nu var kanske inte det anledningen till min hälsporre men skönt att veta att tejpningen o övningar är det rätta. För framtiden är det ju oxå viktigt med rätt skor.
Sen hoppas jag är Trygg Hansa godkänner min behandling hos idrottsspecialisterna så jag kan fortsätta där.

IMG_3686.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Hej!
    Hamnade på din blogg då jag googlade på hysterektomi och livmoderhalsen och va det nu va.
    Kan inte varit lätt för dig och din familj med allt som hände för ca ett år sedan?!
    Anledningen till att jag kommenterar och skriver till dig att jag själv är i samma sits just nu.
    Dock blöder jag inte eller har svårt för att få barn eller liknande utan jag har grava cellförändringar och kommer nu få ta bort livmodern. Det är allt jag vet i nuläget. ( om du läser mitt senaste blogginlägg får du reda på mer).
    Jag är fundersam hur du gick tillväga med Trygg Hansa och hur du anmälde ditt ”fall”? Vilken sorts försäkring du hade osv. Fick du hjälp av dem pga av hysterektomin eller vad det för nåt annat?
    Jag har själv trygg hansa och har haft hela mitt 34-åriga liv. Har aldrig använt nån försäkring utan har bara snällt betalat i alla år, det måste man ju ifall det skulle hända nåt.
    Förlåt för alla frågor, men jag hoppas du kan hjälpa mig lite. Eller tipsa mig om nånting.
    MVH/ Malin

    1. Chichi

      Hej
      Ledsen att jag inte svarat men jobbat lite förmycket senaste tiden.
      Jag anmälde till Trygg hansa efter jag opererat bort livmodern – det är en organförlust. Trodde jag skulle få en liten peng men var en rejäl slant, inte för pengarna var värda speciellt mycket då men fanns många hål att fylla efter sjukskrivningen så kändes skönt.
      Jag har en vanlig livförsäkring så jag tror det bara att man måste anmäla, jag anmälde efter för jag tänkte inte på det innan. Hade så mycket annat i huvudet då.

      Jag förstår att det är mycket som går i ditt huvud nu och såg att du fått hemskt besked. Tänk att det är skönt att dom upptäckte det och att du kan göra något åt det, vet att det är en len tröst. Jag mådde fruktansvärt dåligt innan o straxt efter då det var så definitivt att jag aldrig skulle få barn mera men jag är idag lycklig att vara frisk och inte ha ont, jag har en underbar son och en helt fantastisk man. Idag har vi sex för att vi vill inte för att vi måste för att uppfylla önskan om att få barn. Bara det är bonus.
      Jag har inte hemska smärtor varje månad mm mm – ja efter några år nu så är jag glad och tacksam att jag gjorde operationen.

      Då jag tidigare haft cellförändringar så tog dom bort livmodertappen för mig men behåll ägghusen (eller vad det heter). Är lite olika operationer.

      All lycka till och om jag kan hjälpa med något så tveka inte.

      Tips jag fick underbar hjälp av kurator som vårt sjukhus har via gyn, vet inte om du har samma möjligheter. Men hjälpte mig jätte mycket.

      Stort lycka till – kikar in och håller koll på din blogg.

      Bamse kram