L som i livet, leva, leka och lära

Flygplan2 – Räddningstjänsten

Igår var vi på förhandsvisning av Flygplan2 – Räddningstjänsten, en uppföljare om lilla spridningsplanet som i 1:an blev racingplan.

Filmen var lagom lång, 1,24, men Sonen var inte överförtjust. Ville gå hem redan innan hälften, tyckte den inte var kul alls. Kompisen som var med tyckte den var jätte bra – själv hade jag nog hellre legat hemma i soffan då jag fått något knas med magen. (maten igår, eller biverkningar av all medicin?!?)

Den var charmig som alla Disney´s filmer men som sagt så där. För alla småkillar som älskar bilar, flygplan, helikoptrar och motormaskiner är detta dock säkert en av höstens favoriter, men då varken jag eller Sonen tillhör den skaran så ger vi den en svag 3:a.

Vi ser fram emot att inom kort se Småkryp i stället.

flygplan

 

Trailer Flygplan 2 – Det världsberömda tävlingsplanet Dusty Spridenfält återvänder till sin hemstad efter ännu en vinnande säsong och firar sin framgångsrika karriär. Men Dusty skadar sig, och tvingas byta karriär – han bestämmer sig för att börja träna med räddningstjänsten.

I den nya filmen Flygplan 2: Räddningstjänsten får vi återigen träffa Dusty och hans vänner. Vi möter även nya fantastiska karaktärer såsom den hängivna räddningshelikoptern Blade Ranger som är ledare för brandkåren, den utåtriktade och energiska brandtjejen Dippan och den glada mekanikern Meckarn som älskar att bygga saker av gammalt skräp

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.