L som i livet, leva, leka och lära

Kalas på Andy’s

imageDax att börja firandet av blivande 7 åringen, först ut för kompisarna i området (från klassen). Planen var att ha grillkalas hemma med fångarna på fortet och skattjakt men med min trasiga kropp (knä/fot) fick vi planera om. Trots tårar och vädjan från sonen blev det Andy’s i SIckla i stället.
image

Kalaset var bokat mellan 12.30-15.00, så efter samling så fick alla barnen ett armband sen lek i en timme innan lunch (pannkakor/dricka/bullfat och glass) i rymdrummet.

Efter sång och presentöppning fick dom leka, åka rutschkana 1,5 timme till.

Betyg: 3+ ev

Personalen (tjejerna) jätte trevliga, men för 199kr/barn så tycker jag man kunde få lite mer. Blev stressigt med rummet bara 30 minuter tycker jag. Äta två pannkakor, dricka en smakis och äta bullar samt trycka ner en isglass på 30 minuter är inte optimalt. Vi hade bokat extra bull- och kakfat men lägg in 4 kakor av en stort och 3 av en annan när dom är 10 barn är inte så smart. Och att man delade på bullarna men även om jag delade på kakorna så var det förstås inte rättvist. Sen borde dom fått lek en stund innan glassen kom, blev för mycket gott på än gång. Sonen saknade även fiskdamm eller liknade, bara att gå och välja en påse Harribo var inte populärt.

Som sagt denna gången hade vi inget val men nästa gång, när han fyller 8 år, har jag LOVAT grillkalas hemma.

På torsdag firar vi i familjen, på hans dag. Tänk 7 år sedan han föddes så fort tiden går.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.