L som i livet, leva, leka och lära

Tårar igår, sol idag?

En dag i smärta…
Somnade torsdag med ont och vaknade lite bättre men efter ett pass på cykeln vände sig knät emot mig.
Fick både laser-, och akupunktur behandling av fysioterapeuten samt att hon drog och sträckte.
Knät har dragit ihop sig och det känns rent ut sagt för jäkligt. Det ska gå framåt och graderna i rörligheten ska öka inte minska! Startade idag på 87 så däckade mig.
Inne på gymet brast det och tårarna kom. Vet att det bara är ett knä och finns många som har det betydligt värre men haft smärtor i över ett år, gått på kryckor sedan dec 2012 och ibland orkar jag inte hålla garden uppe.

Tog en extra smärtstillande morfin tablett när jag kom hem och sov i två timmar. Inte min plan igår men tyvärr blev det så…

Solen skiner idag, på självaste kvinnodagen, så ny dag och nya krafter.

Jag har ju ändå lyckats slänga en av två kryckor om man ska se positivt på saken.

20140308-090042.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pia

    Hej! Jag vill bara tala om att jag är grymt imponerad av ditt kämpande! Jag gick igenom en höftledsplastik i september -12 och knäplastik december -13 (samma ben). Jag letade information på nätet och ”snubblade” över din blogg. Nästan lite läskigt att min återhämtning och rehab liknar din (även mycket livssituationer som är lika). Din blogg har gett mig både råd och tröst. Nästa vecka ska min Ortoped ta beslut om knäckning av knät…jag gör vad som helst för att få tillbaka min rörlighet! Har med ”våld” böjt 97 och har 10 kvar i böjning…tröstlöst! Är du nöjd med knäckningen, blev det som du förväntat?
    Tack för din blogg och lycka till med ditt knä.

    1. Chichi

      Tack Pia, din kommentar ger mig massor av energi. Oj vad du varit med om, två operationer, herre gud. Jag förstår sig så väl i att man gör nästan vad som helst, så tröttsamt med smärtan och sen smärtan som blir av att man är orörlig. Jag lyckades oxå med argt våld få upp 10 grader, men varit många tårar.
      Jag var nöjd med knäckningen men hoppades nog på mer rörlighet, stabilitet och mindre smärta. Trodde liksom att sen blir allt bra, men så har det verkligen inte varit. Efter knäckningen har träningen blivit mer intensiv, kör massor av pass varje dag. Och äter smärtstillande för att orka. Men skulle inte vilja ha det ogjort, nu är det på väg till rätt håll. Min sjukgymnast tror att dom måste knäcka upp en gång till men jag hade sämre förutsättningar från start än dig. Hoppas du får rätt och bäst behandling och lycka till med fortsatt träning.
      Hör gärna av dig hur det går. Du ligger ju liksom före mig i grader, senaste mätningen låg jag på 90 (bröt upp till 130 men gått tillbaka)

      Lyckokramar // Chichi