L som i livet, leva, leka och lära

Öm i baken och illamående

Andra dagen på motionscykeln och rejält öm i rumpan. Första passet var stelt men gick med lite ”uppvärmning”, andra passet smärtade mer men rullade ändå igenom (2 pass x) 30 minuter.

20140224-212055.jpg
Planen var att köra ett tredje pass innan middagen men mådde så illa av morfinet.
Tänkte lite mat sen kanske blir det bättre men tyvärr blev jag ännu mer illamående, ville inte ens ha ”efter-middagsespresson”.
Blev två pass uppe i rehab hörnet inomhus istället. Övningar från sjukhuset, med böj- och sträckningar på golvet & sittandes samt några rullningar med knät på pilatesbollen.

Inte direkt skönt att konstant må illa, jag går från lite till jätte illamående hela dagen. Lirar inte så bra ihop med att jag ska rehab träna varje timme. Försöker bita ihop, men svårt just med illamående och snurrig i huvudet.

Får inte glömma fråga sjuksyrrorna från ortopeden, som ska ringa i veckan, på återkopplingssamtalet hur länge jag ska äta morfin & alvedon.

Har även passat på att lägga till lite nya låtar på Spotify Träningslistan, bl.a. från melodifestivalen och nån poplåt i lagom tempo. Kör på ”blandat” så skön musik att cykla till.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.