L som i livet, leva, leka och lära

I går var jag hos husläkaren (inte min ordinarie men det får man ju aldrig nu för tiden …) och fick hjälp med smärtlindring för knät.

medicin

Det värsta är att jag börjar dagen med en ”litet gult piller” för att magen skall klara av resten av dagens piller. Undrar hur f*n min lever ser ut?

Så nu är det 4x alvedon + 3 Diclo per dag och vid behow (när jag kommer hem eller går till sängs) lite starkare grejer. Konstant i pillertillstånd men WTF, orkar inte ha ont längre. Har kört 5:2 men den kan jag nu lägga åt sidan, all medicin skall intagas med mat. För att inte min mage skall gå sönder behöver jag mat frukost/lunch/middag och det är svårt att få ihop rejäl föda på 500 kcal. Men försöker att hålla igen rejält.

Så nu längtar jag till frukost/lunch/midddag varje dag för att få äta och för att få ett ett stort vitt piller + ett lite mindre orange – vilket liv.

Dag 1+ mycket mindre smärta men fortfarande ledsen och deppad för hela situationen.
Gör inte saken bättre att nu har axeln/skuldran börjat krångla (läs värker, domnar, spänner), antagligen även Artos där. Simträningen gör sig till känna- söndertränad i ungdommen gör sig påmind. Men nu tänker jag bita ihop och ”skita i det” (ursäkta språket) för får jag inte träna alls kan dom packa ihop mig helt.

Skit vad gammal jag känner mig i dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.