L som i livet, leva, leka och lära

Södersjukhuset call back

Förra veckan fick jag ju veta att min gamla läkare, som opererade mig 1994, Dr Kalle Eriksson inte kommer kunna operera mig i höst.
Kändes för jäkligt och skrämmande, kände mig trygg med honom. Dr Eriksson skall visst till Australien så nu väntar jag på Barenius + en Docent (eller nåt) som skall genomföra operationen och ge mig protesen.
Hur som helst så drog jag en rövare igår och mailade Dr Eriksson, tog den allmäna inkorgen på sös (ortopedmottagningen) – och i dag ringde sköterskan!!!

Dr Eriksson förstod mitt oro och önskan om att han kunde operera men tyvärr, vill jag att han skall operera så blir det inte förrens 2014.

NEJ!

Sa till sköterskan att jag gärna vill  att han skall operera men jag kan inte vänta till 2014, går sönder av smärtan – orkar inte ha ont jämt, jämt jämt längre vilket hon förstod. Hon väntar besked från en av läkarna som tillsammans med Barensius är tänkt att operera mig, så hoppas fortfarande på v42.
Tyvärr är min operation en sådan som inte alla läkare kan göra, skall få en ocementerad protes (måste be sjukgymnasten förklara detta).

Står på vänt – så ringer dom så kommer jag annars är det bara vänta…

Men tacksam att dom hörde av sig, visar att dom bryr sig.

TACK Södersjukhuset!

TACK

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Hej,
    Googlad på Kalle Eriksson och fick upp ditt inlägg. Hur har det gått? Väntar på operationstid för protes i knät. Har du någon bra sjukgymnast att tipsa om som är bra på denna typ av skador? /Lina

    1. Chichi

      Jag har gått hos Maria Mörner på Globen Arena motion & Rehab. Hon är grym. Gick hos henne både innan och efter protesen.

      Det har fått upp o ner, fick göra en mobilerering efter 5 månader sen har det varit många månader med svettig o smärtsam rehab. Jag är tyvärr inte 100% ännu, men idag kan jag gå, leka, simma o träna vilket jag inte kunde innan operationen. Återbesök till Sös på måndag då något forfarande inte känns bra… Snart 2 år efter jag fick protesen. Men många andra blir helt smärtfri redan efter 1 år, allt beror på hur din kropp fungerar. Jag har fått inflammationer till o från så jag är inte ideal fallet för protes, sen beror det på vilken protes du får.

      Kalle Erikson är suverän, både som kirurg och människa. Har aldrig känt mig bara som ett personnr med honom, han förstår att man är en människa om – du förstår mig. Stort lycka till!

      Har skrivit massor om min operation, se under knäprotes.