L som i livet, leva, leka och lära

Books & Dreams författarkväll

Ikväll har jag varit med en av bästa Tjejerna på Books & Dreams kväll.

20130513-231307.jpg
Med gäster som Anders&Martin Timell, Thomas Bodström, Laila Bagge, Systrarna Widell&Schulman, Mari Jungstedt och Kristian Gidlund.
Carina Nunstedt intervjuade gästerna på scen sen paus för bokinköp, boksignering samt mat & vin. Sistnämnda var ju inte aktuellt för mig då jag hade ”500-dag” men mysigt att bara få hänga med bästa Tjejen.

Kristian var gästen som berörde mest, ska ladda ner hans bok till min letto. Märktes att han själv var berörd och kvinnan framför mig grät. Tungt och starkt av honom att dela med sig. Han skriver bloggen ”I kroppen min” som jag skall kika in på, han verkar ha många kloka tankar som han delar med sig i all sin egen ”dödsångest” (fel ord men hittar inget annat).

Roligast och mysigast var kvällens sista gäster Bröderna Timell. Lyssnar på ena brodern varje morgon via mix megapol och brukar se Äntligen hemma så gillar dom båda killarna. Och dom var härligt busiga på scen.

Tyvärr vann vi varken bokpaket, biobiljetter eller resa till solen men fick en härlig kväll med min äldsta (känt varandra i snart 39 år) och käraste vän.
Och såna kvällar är värt mycket!!

Fick en goodiebag fylld av ord, armband, kaffe mm. Bl.a. ett förslag på en annorlunda Morsdag-present, från Läkarmissionen.

20130513-232937.jpg
Köpte även en bok som jag fick signad men det är en present och överraskning som jag återkommer till….

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.