L som i livet, leva, leka och lära

Topploppet 2012 och härlig lördagskväll

I går var det dax för Topploppet 2012, vaknade öm i kropp & själ  – tittade ut och såg regnet.
Huuuuuu, men har man lovat så har man lovat…

Var lite orolig att knät inte skulle hålla då jag i torsdags var vid Hellas och kunde inte springa ett steg för knät gjorde svin ont, men tänkte att jag gör ett försök. I värsta fall får jag ta en lugn promenad i Haga parken.

Knät höll! Nästan hela loppet 5 km sprang jag, vad dock tvungen att gå snabbt i backarna både uppför och nerför samt ett parti där det var lite smalare för att inte skada knät. Men säkert runt 4 km sprang jag. Grymt stolt – var rejält trött på slutet och sprang på ren vilja men så nöjd när jag kom i mål. Älskar att springa – den bästa av motionsformer förutom simningen och hoppas att knät kan hålla så jag kan börja springa mera.

Tiden då – ja nöjd med 36:10 och dagen var helt okay även om det regnade och blåste kallt. Iformloppet lite bättre områdesmässigt med tält och upplägg, men själva loppet (sträckan) slår Iformloppet med hästlängder, underbar bana i Haga Parken att springa.

Alla som kom i mål fick en goodiebag med senaste numret av Topphälsa, en vattenflaska, makeup wipes och lite annat smått &gott.

Efter loppet kom Familjen och hämtade upp mig, vi åkte till Sickla och lördagsmat-handlade. Alla övriga på Ica vart fint lördagsuppkläda medan jag kom i leriga löpdojjor, träningstights och svettig löpartröja…
Härlig kontrast vid delikatessdisken på Ica!

På kvällen lagade vi goda kycklinggrytan med ett underbart vin. Lurade även över en av Tjejerna på middag, ”C” hade inte barnen denna helgen så mysigt att hon ville komma över på lite mat och mys. Kunde inte lura henna på goa vinet och en sängplats men härligt att hon ville komma över på lite käk och prat.
Passade även på att göra Mias Anananspaj, som blev en perfekt avslutning på en härlig lördagsmiddag.

Återkommer med recept på både lätta kyckling grytan och Anananspajen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.