L som i livet, leva, leka och lära

iFormloppet ano 2012

Igår kväll var det dax iFormloppet ute på Golfängarna, Sundbyberg.
Var lite osäker då både mitt trasiga knä känns men mest skrämmande är att även det ”friska” knät vreds sig i veckan men tänkte va f.. testar.

Gänget från jobbet (5tjejer) tog tunnelbanan ut till förorten och tillsammans med hundratals andra laxrosatröjade kvinnor minglade, shoppade och svettades på Golfängarna.

Vi minglade mest med gänget från Bonniers Publications/Vi i villa men hann även besöka både Dove, Paulins, o löplabbets tält.

20120817-100418.jpg

Sen var det dax för Zumba uppvärmning och utlottningar. Jag varken vann eller kunde delta fullt ut på Zumban men häftigt stå där och svänga lite.
Tjejerna som sprang milen startade först sen en timme senare var det vår tur, 5 km gänget.

Då jag powerwalkar så startar jag lite längre back men detta år kom jag för långt back så tog 15-20 minuter innan jag fick upp farten.
Förra året körde jag PW 3 km sen löpte jag 2, i år lyckades jag nog bara löpa 1,5 om ens det. Asfalten slet hårt på mitt ömma knä. Men i mål kom jag på tiden 40,26 nöjd (resultat iFormloppet
)

Väl i mål så var det picknick vid iForm tältet, vi hade fått en jätte god bag med Paulins kokosvatten, knäcke, äpplen, choklad mm – precis vad man behövde.
Fick skjuts av härliga Sofia och hennes mysiga familj till närmaste t-station sen direkt hem.

Väl hemma öppnade jag årets goodiebag, och glädjande hittade kylgel till knät.

20120817-101419.jpg

Så kvällen avslutades med insmort knä, Kina te, glass och kanelknäcke.

Somnade sen i soffan….

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.