L som i livet, leva, leka och lära

Gör ont när de små är sjuka

Lilleman sovit till och från hela dagen, inte fått i honom något att äta utom några chips. Låter hemskt men när han sa nej till glass förstod jag att han är sjuk, så kom jag på att det fanns några chips kvar och lyckades få ner dom i honom.
Försökt att få honom att dricka men eftersom han bajsat 5 gånger och säker kissat samtidigt så är det nog inte mycket vätska kvar i hans lilla kropp. Han är inte lös, utan vanligt bajs, huvudvärk men på kvällen kräktes han lite inte mycket men man blir orolig.
På kvällen närmade sig febern 40 grader och även om han var någorlunda pigg så blev jag orolig, med Alvedon i kroppen borde den gå ner mer!

La kalla handdukar och öppnade alla fönster.

20120528-222706.jpg

Sen ringde jag vårdguiden!

Jätte trevlig kvinna som bad mig kolla att han rörde på huvudet utan problem, och ja inga problem. Men nu när han insett att jag pratade med någon sorts sjukhusperson så hade han inte så ont i huvudet, o inte i magen ….

Hon bad mig tvinga i honom vätska, han fick inte somna utan mer vätska. Så ca 3 – 4 dl sen somna han.
Febern nere till 39,4 och jag ringde vårdguiden igen som dom bad mig. Dom verkade ganska nöjda men att jag ska försöka få i honom mer vatten under natten och ha koll på febern. Så det var min sömn… Men va fasiken jag har ju cocilana (hostmedicin) i kroppen så kan inte sova ändå.

Fan va tungt det är när dom små är sjuka, han satt på golvet, varm som en ugn grät kräktes och sa ” mamma huvudet gör så ont att vill bara gråta, vill inte kräkas mamma det gör ont”
Gud man går sönder

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.