L som i livet, leva, leka och lära

Bloggträff – Blogg Jam Session på Cafét

I lördags var det dax för det efterlängtade eventet ”Blogg Jam Session” på Café Opera – inbjudan från blogg/loppi.se – jag vann min biljett från en av bloggarna på loppi.se.

Var lite trött och sliten efter en natt på yasuragi och hostat hela natten men är otroligt glad att jag gick.

Efter incheckning och samling i Loungen så samlades grupperna ihop sig. Medans vi åte en god wrap och lite dricka så berättade Lisa från Loppi.se kort om deras bloggportal och hur eftermiddagen var ordnad.

5 stationer (bloggloungen, sminkad av bodyshop, proffsfotografering, expert fotoskola, bloggskola med både bloggekonomi och wordpress)

Våran grupp startade i Loungen med lite tips och tricks. Har fått tipset att ladda ner gratisprogrammet ”photoscape” för härlig bildredigering. Just nu har jag problem med datorn och bilduppladdning så får vänta till nya datorn kommer. Men sen så…

 

Häng i Loungen och tips av en av blogg ambassadörerna, härligt att snacka med andra bloggare oxå. Alla med olika bloggar, bakgrund och innehåll på sina bloggar allt från mode, kändisar, mat och allmänt livet.

 Lite tid för att kolla runt på Cafét.

Bla hade Mitsubishi sin elbil utställd på Cáfét, pratade med en av pr tjejerna och otrolig häftig bil. Men funkar det verkligen – kan man köra omkring bara på el? Kanske den perfekta hämta/lämna bilen. Men blir lite panik om det blir slut på laddningen, men framtiden är väl så att snart kan man ladda bilen i infartsparkeringen. Jag blev i varjefall sugen…
Skall nog hur som helst ta mig och provköra en Mitsubishi inom kort, lite sugen på ny ”liten” bil. Kanske en elbil – vem vet?

Sen var det sminkning av BodyShop, visste faktiskt inte att dom har smink. En super trevlig tjej som sminkade mig. Antecknade alla färger och produkter så skall nog gå in på bodyShop och kiolla vidare.

Efter sminket blev vi fotade av proffs – här ovan är ett av mina foton. Faktiskt väldigt nöjd!

 

Sen hade Expert lite fotoskola – fick kolla lite på systemkameror. Vill ha!

Kommer nog köpa en oxå, skall bara ha tid att gå och prata med dom. Expert lottade ut en kamera men tyvärr vann jag inte, inte heller utlottningen från Me&I eller BodyShop men hade trevlig ändå.

Avslutades med bloggaren Bambi som pratade om blogg ekonomi och sist en tjej från wordpress som gick igenom wordpress i rally fart. Hade velat haft mycket mycket mer wordpress…

Sen fick vi en jätte goodiebag, som jag tog kort på men kortet försvann 🙂

Summa sumarum – underbar dag och ser fram och hoppas på att det blir flera!

TACK blogg/loppi.se – vem vet kanske det är där jag skall börja blogga ?!

Läs mer och se bilder från eventet på loppis egen blogg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.