L som i livet, leva, leka och lära

Valentine´s Day

För 6 år sedan friade jag till min pojkvän/sambo, kommer ihåg att jag var jätte nervös. Vad skulle han säga, både till frågan samt till att en Kvinna friade – jag fick JA.
Idag är vi gifta och har en Lilleman på 4 år – tänk vad livet kan te sig.
För att summera: jag var kär och lycklig då för 6 år sedan och i dag 6 år senare så är kärleken djupare och starkare men fortfarande med en touch av nykär – visst är det underbart!

Varit en hektisk Valentine’s dag men startade som alla tisdagar i simhallen. Jag och en av Tjejerna öppnar simhallen på tisdag, är en underbar start på dagen. Ger underbar energi! Men i morse kände jag att armtagen och andningen var tyngre än vanligt. Och tyvärr har nysningar och förkylning kommit över mig under dagen. Kanske inte så konstigt när maken ligger hemma sjuk.

Efter arbetsdagen så var det gympa med Lilleman sen Valentine’s middag. Maken hade grillat gudomlig oxfilé och till det ugnsrostade grönsaker (paprika, morot o broccoli m vitlök o olja) allt sköljdes ner med gott rödvin.
Sen tog hela familjen fika o mys i soffan.

Jag fick ett nytt vintertäcke av familjen, blommor av svärfar. Lillemannen fick en pysselbok, han fick den i morse men ville inte öppna paketet förrens jag kom hem ( jag gick tidigt till jobbet i morse). Maken fick en övernattning med sin fru på Yasuragi, hade gömt ett Valentin’s kort o present i flingpaketet, så en glad Make ringde när han hittade det till frukosten i morse. Kul överraskning

Älskar ge presenter och överraska!

Nu har Maken och jag en helkväll/natt tillsammans på Yasuragi, barnvakt bokad (Lillemans mormor) – LÄNGTAR

Avslutade en härlig dag med lite tv mys och en chokladbit. Idag var en noll dag….
Bestämt mig att man måste ha såna dagar för att må bra. Men det får inte bli för många.

Hoppas Du haft en lika härlig dag

Kärlek från mig till dig xoxoxo

 

Semlorna ovan är faktiskt något vi fick på jobbet idag (jag tog ingen) men visst dom är passande för dagen, jätte fina!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.