L som i livet, leva, leka och lära

Två månader sen operationen

Idag är det två månader sedan jag opererade bort livmodern, och även om jag fortfarande är öm och har ont om jag anstränger mig – så är jag så nöjd.

Alla bindor/tamponger är slängda, inga djävulska menssmärtor och ju längre tiden går desto härligare är det.

Har varit jobbigt med smärtorna i början, infektionen som följde och sedan den hemska svampinfektionen som kom efter all antibiotika. Men nu som sagt 2 månader senare så ångrar jag mig inte och med tiden så kommer även dom sista ”smärtorna” , det ömma skinnet läka och jag kommer bara njuta. Vågar inte dra igång träningen ännu, känner av efter bara 30 lättspinning men går som sagt åt rätt håll.

Lovar att även om ”barnkammaren” är borta så lovar jag ”lekkammaren” funkar perfekt – ingen skillnade där, nästan så det är bättre än tidigare om ni förstår vad jag menar….
Detta var faktiskt en av sakerna så jag var lite orolig för, då en av biverkningarna kunde bli mindre intensiva orgasmer. Livmodern är ju just som en muskel som drar ihop sig vid en sådan, och utan just denna så fanns det risk för sämre sexliv/njutning. Men jag kan glädja den som är orolig – ”no problem” 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.