L som i livet, leva, leka och lära

Magnetvägg (målad)

Såg ett avsnitt av Äntligen hemma där dom målade en magnetvägg – och eftersom jag tycker det är lite trist o rörigt med hela kylskåpet fullt med lappar o kalender så ville jag ha en magnetvägg i närheten.

Sagt o gjort…

Köpte magnetfärg på Bauhaus finns nog på många andra stället o olika märken, men dom rekommenderade denna. Så efter tvättat av väggen så målade jag på. Efter två på strykningar så fäste inte magneterna bra så jag tog på 2 gånger till… det är ju magnetflisor i färgen som gör det magnetiskt så man måste måla på flera lager.

Så här ser väggen ut efter några påstrykningar. Efter det torkat ordentligt målade jag över den vita färgen. Måste dock säga efter 4 lager magnetfärg så blir inte underlaget (väggen) speciellt slät. Det sa dom inget om på Äntligen hemma!

Färdigt!

Testade sätta upp hela familjekalendern men det orkade inte mina supermagneter. Så fick klippa ut november, och sätta upp månad för månad. Men är ganska nöjd, om man inte tittar närmare på ytan för det är lite skorvligt.

Men när jag var på ikea senast (efter väggen målad och klar) så hittade jag en magnettavla på ikea för 99 kr, synd att jag inte såg den innan jag började med projekt måla. Åt andra sidan, nu fick jag ju leka lite inredningskunning o showa lite för familjen 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.