L som i livet, leva, leka och lära

Slapp borra – men fick en saftig räkning

Våndadas över dagens tandläkar besök, känns som jag sprungit där hur mycket som helst senaste tiden. Började med tandhygenisten som tyckte sig se ett hål och skickade mig till tandläkaren. Nån dag senare sprack en tand och jag fick gå akut till tandis och ”laga” den… sen hände allt med ”grodden” och nu var det dax. Dax att ta tag i hålet som tandhygenisten hittat – men glädje tjut!!!

Tandläkaren tyckte efter tittat på röntgenplåtar från 2005 att nääää dom där små ”hålen” har varit exakt lika stora sedan länge tillbaka och jag sköter dom så bra med tandborste, tandtråden o skölj så vi låter dom vara. Älskar tandläkaren just nu!

Inga mer troll här inte!

Sa tack och hej gick ut till Britta i receptionen. Bokade om sonen från folktandvården till våran tandläkare – var inte direkt imponerad förra året vid hans första besök, och nu vet jag att man måste inte gå med barnen hos folkis så nu är han ombokad. Sen fick jag räkningen… gulpppppppp men vi skall vara glada att vi är lite sponsrade av ”staten”  – landade på över 2000 kr. Jippi jiooo men nu skall jag glädjas åt att jag slapp borren och räkningen kan vi ta sen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.