L som i livet, leva, leka och lära

Dax att logga ut!

Nää dax att stänga burken efter en lång o intensiv dag framför den. Värker i axlarna så blir nog padsen i kväll (not. tens maskinen). Det är det värsta när man jobbar hemifrån man sitter så intensivt!

Men hann med laga mat med sonen och sparka fotboll (mjukisbollen inomhus) samt hänga upp två affischer i hans rum (blivit stor kille nu som vill ha affischer). 

McQueen och Bärgarn såklart!
CD/Radion är "freebe" från Månadensbok - medlem, böcker för 1kr och den var min (not sonens)

Efter maten hann även far hans kicka lite boll medans jag plockade undan, sonen somnade framför Bollibompa med sista slurken välling kvar i mungipan. Bar in honom i sin säng – jag har nu gjort sista rycket med jobbet medans maken badar.
Låter som värsta 50-talshemmet, frun jobbar, lagar mat, tar hand om barnen och mannen kommer hem till bord och sen badar *asgarv* TUR att det inte är så jämt- tillhör faktiskt dom lyckligt lottade som har en man som gör lika mycket hemma som jag gör… nästan 😉

Nu dax för té och något från andra burken, den platta på väggen – sen sängen. Har hämta vecka så sju på jobbet vilket innebär 05.30 går larmet (not. mobilväckningen) – och en ny dag börjar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.