L som i livet, leva, leka och lära

Fotinlägg

Varit på Sophia hemmet idag för prova fotbäddar eller inlägg. Min sjukgymnast och läkaren har båda ordinerat inlägg för att underlätta eller minska smärtan just nu, påskynda läkning och förebygga för framtiden.
Var inte billigt men har inget val.

Hon började med att trycka på foten för att konstatera att jag hade ont. Och japp det hade jag, både senan och fot/hälkudden rejält öm. Skrek högt när hon tryckte. Sen efter det var det en scanning och sist promenad på gåband.

Gick igenom allt och fick prisförslag… 2900 var precis det som sved till i plånboken. Då får jag en hel och en halv sula. Så dom tog gipsavtryck och om en vecka ska jag tilllbaka med två-tre par skor som jag använder. Använder? Fram till idag har man kunnat gå i gympa dojjor men nu är det ju mer gummistövlar eller höstskor. Jag är kvinna, innebär massor av skor allt beroende på väder, kläder och humör men nu måste jag visst planera skoframtiden.

IMG_1483.JPG
Fick med mig scannad bild på foten med lite information, och behöver jag köpa rätt walking eller löparskor kunde jag ta med lappen tills Stadium Kungsgatan så skulle dom ta fram rätt skor till mig. Hmmmm har inte alla Stadium butiker den servicen? Och löparskor är minne blott, den tiden är förbi tyvärr.

Hälsporre eller plantar fasciit

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.