Niiiniskitchenlife

Snälla, HJÄLP!

Godmorgon!

Jag vaknade i morse och kollade igenom mitt instagramflöde. Blev helt iskall när jag läste det här:

#Repost @juliamjornstedt (@get_repost)

・・・

Det är augusti.

Erica är 32 år och ska dö i cancer. Hon har en aggressiv hjärntumör som inom några månader kommer att ta hennes liv. Det har läkarna i Sverige sagt. Jag ber om er hjälp, om hopp, att finansiera en behandling i Mexiko för att försöka rädda Ericas liv. På 24 timmar får vi in 2 miljoner kronor. Men kommer det fungera?

Det är november.

Erica har åkt till Mexiko. En vecka efter första behandlingen har tumören krympt från 10,2×8,6mm till 8,6x6mm. Vi kommer tillsammans att rädda Ericas liv.

Det är december.

Molly på bilden är 5 år och ska dö i cancer. Hon har en aggressiv hjärntumör som trots operationer och tunga behandlingar kommer att ta hennes liv. Det har läkarna i Sverige sagt.

Men läkarna i Mexiko har tittat på Mollys fall och kan ta sig an henne omedelbart. De tror att de kan rädda Molly. Det är hennes sista hopp.

Men behandlingen är dyr. Pengar får inte vara anledningen till att den här ungen inte får leva. Det vägrar jag låta hända. Nu jävlar räddar vi livet på Molly.

Skippa dyra julklappar och ge livet till Molly, swisha hennes pappa Karl direkt på 0766272799, det har jag

gjort.

Jag har nu repostat detta i mitt flöde på Instagram. Jag som når ut till många vill göra allt jag kan för att så många som möjligt ska hjälpa till. Jag har just swischat till Karl. Jag hoppas att många gör det. Så räddar vi livet på älskade lilla Molly. ❤️

Jag kan för mitt liv inte ens fantisera om hur det skulle kännas om jag stod inför samma. Sån avgrundssorg, sån oerhörd panik att rädda livet på sitt lilla barn! Det finns inte ord….. ?

Nu måste vi rädda henne känner jag! ❤️

OBS: Hjälp mig gärna att dela infon vidare! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. anneli

    Så hemskt! Finns inte behandlingen i Sverige eller är det för dyrt. Läste tidigare om en kvinna som inte hade långt kvar i sin cancer sjukdom. De åkte utomlands, Minns inte var. Men nu efter 15 år lever hon. Tack vare att hon åkte och fick behandling i ett annat land. Jag tror att de tog ett stort banklån för det här. Alla har inte den möjligheten. Vad är det som gör att läkare i Sverige inte kan rekommendera att de som behöver ( det kanske de gör ) kan åka utomlands för behandling. Forskningen går framåt men inte tillräckligt fort.

    1. Eva

      Ja man hoppas ju att läkarna vet och rekommenderar behandling i andra länder som har kommit längre i vården och man som cancersjuk inte måste leta upp sånt själv.
      Att läkare står till hjälp med information och hjälper till i sådan situation.

  2. Eva

    Ja cancer är en otäck sjukdom. Min man är opererad på det och genomgår just nu behandling. Det ska gå bra nåt annat kan man inte tänka. Men det är jobbigt för hela familjen såklart.
    Jag undrar ju vad är det dom kan i Mexico som inte läkarna kan i Sverige? Man skulle ju vilja veta mer.
    Man önskar att ingen skulle behöva bli sjuk.

    1. niinis

      Här är saxat från Mollys pappas Facebook:

      Nu sitter vi här i alla föräldrars mardröm. Mollys tumör har än en gång kommit tillbaka.
      Molly har en väldigt aggressiv hjärntumör, PNET. Det finns idag ingen effektiv behandling mot denna. Molly har gått igenom allt som finns att tillgå i Sverige. Nu står Molly helt utan behandling och vi för en kamp mot tiden.

      Vi har beslutat oss för att åka till Monterray i Mexico. Där har de en behandling mot svåra hjärntumörer hos barn.
      Där blandas en slags cocktail av tio olika sorters cellgifter som sprutas rakt in i tumören via kateter. Dessutom gör de immunterapi, vilket i enkla drag betyder att man programmerar om de vita blodkropparna så de attackerar cancercellerna. Detta har visat sig väldigt effektivt i många fall.

      De har tittat på Mollys fall och tar sig an henne omedelbart. Det är vårt sista hopp.
      Vi har goda vänner som befinner sig där med deras dotter nu. De ser en enorm skillnad på henne.

      Det kostar mycket pengar och vi måste betala allt själva, så nu ber vi er på våra bara knän att hjälpa vår dotter Molly.
      Varje behandling kostar 130-150000 kr och vi vet inte hur många behandlingar Molly kommer att behöva. Till det tillkommer MRI, blodprover, boende och uppehälle för hela familjen.
      Allt eventuellt överskott går direkt till barncancerfonden

      Swish Karl 0766272799
      Swish Annelie 0728853915
      https://www.paypal.me/AnnelieKonradsson
      https://www.paypal.me/karlmartinsson
      Hjälp, sprid, dela