niinis

Niiiniskitchenlife

Annons

HEJDÅ!

Nu tackar jag för mig här hos Loppi och kvistar vidare till min egen sajt! Du kör på den vanliga adressen bara : www.niiinis.se

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Strul?

Hörni, just i detta nu så kommer min blogg börja flytta till sin nya plattform. Jag kommer inte kunna blogga under tiden men så fort allt är klart är jag tillbaka igen. Det kan vara lite strul i början men ha tålamod mina vänner så ses vi på nya plattformen sen. ❤️

Kram Nina

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Rullande kontor

Halloj!

Sitter och trycker i bilen nånstans i Årsta. Tony är på möte här och tanken var att jag skulle ta mig till något fik och sitta o jobba lite. Men jag orkar inte knata i regnet. Ska på fin Jullunch på Berns idag så då vill man kanske ha lite lockar kvar i håret. 😀

Vädret är allt annat än pepp. 50 shades of grey liksom. Slask och kladd. Kunde inte snön bara få ligga fint då? Fasen så mycket roligare än detta kan jag känna.

Måste ju för fasen skryta lite när det går bra på träningsfronten. Igår startade jag morgonen med en PW på 45 min. Bitande kyla i kinderna så hakan var typ stelfrusen när jag kom hem. Men gissa känslan när man väl var hemma, fick äta frukost till brasan som kompis. Lovely! ❤️ Det är såååå värt det då. Jag ska helst ligga på 60 min powerwalks varje gång jag går men ibland får man ta det man hinner.

I morse gick jag upp och körde ett träningspass på mattan i vardagsrummet. Heeeelt slut efteråt så gissa hur skönt det var att hoppa in i duschen sen? Viktigt att äta efteråt dock, annars blir man som en trött trasa.

Hörni, jag gillar ju att tipsa om saker som verkligen funkar. Det här är ensån sak. Länge har jag försetts med Clear Eyes från USA. Använder det väldigt sällan dock. Vid typ fest eller när man varit extremt rödögd. Jag är linsbärare och har lätt att få torra ögon så röda ögon är tyvärr rätt vanligt för mig.

Men nu serru så har Sverige försetts med En formav Cleareyes också. Å vet du, den funkar jättebra!

En FÖRE/EFTER bild med bara några minuters mellanrum. Den här lilla burken finns på apoteket. Bara till att kvista dit och få vitare ögonvitor. 😀

Japp, det var det. Nu måste jag nog starta bilen en stund så jag får lite värme. Vet inte om jag tycker mitt rullande kontor var så behagligt just idag? 😛

Vi hörs senare i alla fall.

Kram Nina

Annons
Kommentera (1)

Kommentera

  1. Helene

    Du är så fin i håret nu! Ska klippa mig snart i en halvlång page och undrar om din lutar framåt eller är allt jämnlångt? Sen ska jag lära mig locka det fint.
    Kram

Se fler...

Julklappsspel?

Hur gör ni? Handlar ni fortfarande julklappar till varandra? Ja ni vuxna alltså? Det är bara för något år sedan som mamma och pappa slutade köpa ordentliga (läs dyra) julklappar åt oss barn. Jag blev skitsur. Haha….. Ja men vafasen, det var liksom höjdpunkten med julafton. Den där stora julklappen från mamma och pappa liksom. Rätt vad det är så snor dom in den och det blir inget mer sånt…. 🙁 Tacka fan för att man blir sur. Hahaha…. nja, jag överdriver lite. Men det har ju varit trevligt minst sagt.

Nuförtiden så köper vi bara små julklappar åt varandra. Den får bara kosta 100 kr. Men i år tror jag att vi ska införa julklappsspelet. Det har vi aldrig kört tidigare men det låter så jäkla kul ju. Det finns ju en uppsjö av dessa julklappsspel. Den senaste jag hörde talas om var en där man skulle försöka öppna paketet med grillvantar på sig och hann man inte öppna på den tiden som var satt gick turen över till nästa osv. Haha….detta måste ju garanterat ge en hel del skratt.

Den som exet och hans familj kör är att alla köper ett varsitt paket för ett bestämt belopp. T ex 100 kr. Sedan läggs alla i mitten av bordet. Med tärningar sedan ska du slå en sexa eller ett par. SÅ du har 2 tärningar alltså. Den som får en sexa eller ett par får välja ett paket. Hela spelet spelas på tid. När sedan alla paket är tagna så fortsätter man slå tärningarna men då får man sno paket av varandra tills tiden gått ut. SÅ – JÄKLA – KUL!

Har ni något kul julklappsspel att tipsa om så får ni gärna göra det bland kommentarerna.

Här nedan tipsar jag om några julklappar under 100 kr.

julklappar under 100 kr

Spel // 101 smoothies // Diskmedel // Salladsbestick // Metallsugrör // Finkaffe // Bricka 

Annons
Kommentera (1)

Kommentera

  1. Viola

    Massor med bra tips! Vi köper en julklapp till en vuxen (drar lott på Midsommar afton om till vem vi ska köpa till) och den får kosta max 500 kronor, sen barnen är det fritt fram att handla till 🙂 Sen ska vi ha julklappsbyte på jobbet, då får klappen kosta max 100 kronor OCH ska passa till både kille och tjej, är svårare än man tror att hitta ngt som passar alla…
    Hur har det gått med Maj-Lis och hennes bitande/rivande förresten?

Se fler...

Hjälpen når fram….

Alltså! Idag fick jag vakna upp till den goda nyheten att vi alla tillsammans fått in 1,1 miljoner till älskade Molly! ❤️

Kolla bara vad Mollys storebror är lycklig! ❤️

Vi är inte i mål än. Jag tänkte saxa in en text från Karl Martinssons Facebook, han är Mollys pappa:

Nu sitter vi här i alla föräldrars mardröm. Mollys tumör har än en gång kommit tillbaka.

Molly har en väldigt aggressiv hjärntumör, PNET. Det finns idag ingen effektiv behandling mot denna. Molly har gått igenom allt som finns att tillgå i Sverige. Nu står Molly helt utan behandling och vi för en kamp mot tiden.

Vi har beslutat oss för att åka till Monterray i Mexico. Där har de en behandling mot svåra hjärntumörer hos barn.

Där blandas en slags cocktail av tio olika sorters cellgifter som sprutas rakt in i tumören via kateter. Dessutom gör de immunterapi, vilket i enkla drag betyder att man programmerar om de vita blodkropparna så de attackerar cancercellerna. Detta har visat sig väldigt effektivt i många fall.

De har tittat på Mollys fall och tar sig an henne omedelbart. Det är vårt sista hopp.

Vi har goda vänner som befinner sig där med deras dotter nu. De ser en enorm skillnad på henne.

Det kostar mycket pengar och vi måste betala allt själva, så nu ber vi er på våra bara knän att hjälpa vår dotter Molly.

Varje behandling kostar 130-150000 kr och vi vet inte hur många behandlingar Molly kommer att behöva. Till det tillkommer MRI, blodprover, boende och uppehälle för hela familjen.

Allt eventuellt överskott går direkt till barncancerfonden

Swish Karl 0766272799

Swish Annelie 0728853915

https://www.paypal.me/AnnelieKonradsson

https://www.paypal.me/karlmartinsson

Hjälp, sprid, dela

Det behövs i runda slängar 2 miljoner kronor. Såklart att jag hjälper sprider och delar allt vad jag kan! Inget barn någonsin ska behöva dö av cancer. ❤️ Jag vill rädda Molly allt vad jag kan.

Kram Nina

Annons
Kommentera (2)

Kommentera

Se fler...