Niiiniskitchenlife

nina 3

Nina Hermansen heter jag som står bakom denna bloggen. Jag är gift med Tony och så har jag tre underbara pojkar som är 21, 18 och 8 år.  Jag har bloggat sedan 2003 och är nog en av Sveriges ”äldsta rävar” i bloggvärlden. 2012 kom jag med i programmet ”Hela Sverige Bakar” och under den hösten kunde man se mig på TV under sex veckor. Jag kom på en sjundeplats i programmet.

Eftersom jag är både utbildad Makeup Artist och bak-galen så kommer du att bjudas på recept, makeuptips och modetips här på bloggen. I min blogg får du följa med i allt, jag är känd för att vara väldigt öppen. Det kan vara allt ifrån tvätthögar, ångest och sömnlösa nätter  till glamourösa happenings och resor. Högt lågt, glatt och deppigt… Precis så som livet är, högt och lågt.

Mina stora intressen i livet är bakning, mat, smink & skönhet, umgås med vänner, vårt hus och inredning. Älskar att umgås med familjen och hitta det härliga i livet i vardagen. Jag börjar så smått att lära mig att leva livet, inte vara rädd för det.

Vill du kontakta mig så kan du göra det på Mejladress: [email protected]