Niiiniskitchenlife

Avslöjar vår lilla hemlighet!

Ok, dags att berätta en väldigt rolig och trevlig nyhet för er. Allt har gått väldigt fort och vi hade bara några dagar på oss att bestämma oss. Dock så tvekade vi nog aldrig – vi ville ha det! Idag skrev vi papper!

I Januari flyttar vi in det här huset!

Jajemensan! Ett stort hus en bit utanför småstaden. Ca 4 km ungefär. Jag blir granne med min vän Carola! Bara en sån sak! Det går att cykla och promenera ut. Bor massor med folk i närheten. Barnfamiljer dessutom. En pytteliten bit från stranden är det också. Lyyyyyx!

Vi har letat större boende under en period. Det blev för litet det vi bor i nu. På sommaren känns det inte så lika mycket då dörrarna står på vid gavel och man är mer ute än inne. Men nu när hösten kom och vi återigen hade svårt att få plats så kände vi att vi nog måste börja leta. Vi har stortrivts i vårt lilla hus här, det är supermysigt…. och vi har också byggt till altaner och fixat en massa. Så trädgården är ju verkligen heeelt fantastisk!

Lite tråkigt att skiljas ifrån våra grannar också, båda grannarna! Vi har ju funkat toppen genom åren. Kidsen har lekt och vi vuxna har också hängt.

Vi kände också att när de stora barnen inte ens verkar vara i närheten av att flytta så var det nog bäst att bo så alla får plats ordentligt. Dessutom har de blivit mycket för att ta med vänner hem, grilla och hänga och sånt. Då är det ju bra med lite mer plats.

Nu kommer det finnas gott om plats. Alla har eget rum. Liten walk in closet. Tvättstuga. Ja men sånt som vi inte haft nu. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Jamen bara fantastiskt på alla sätt!

Vi längtar såååå! 1:a januari flyttar vi så nu är det dags att packa. Det är nog därför också som jag varit lite seg med julpynt. Känts så konstigt att packa upp saker när man snart ska packa ner allt!

Huset som vi bor i nu kommer att hyras ut från när vi flyttar. Det är ett hus i två plan, vardagsrum, badrum och kök nere. Uppe är det två stora sovrum och ett badrum. Det finns kakelugnar och kaminer i alla rum. Är du, eller någon du känner intresserade är det bara att kontakta mig, [email protected] så ska jag slussa er vidare till hyresvärden.

Nu ska jag börja fixa mig för AW med kompis Maria!

Ha en skön fredag och helg om du inte kikar in nåt mer idag.

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. AnsoAnna

  Men så kul!!
  Nu längtar jag också :)). Det ska bli så kul att hänga med och se nya huset och hur du kommer inreda det :).

 2. Carro

  Lycka till med det nya huset! Att trivas i sitt boende är så viktigt. Och att känna att man har tillräckligt med plats utan att nöta på varandra för mycket hela tiden. Är man ett par utan barn går det väl an.

 3. Kina

  Grattis till nya huset🏠! Jag har alltid tyckt att det hus ni bor i nu,verkar så himla mysigt. Hade jag bott i Enköping hade jag lätt hyrt det huset👍 ha en trevlig AW 🍺🍷