Niiiniskitchenlife

FINFREDAG it is!

Godmorgon godmorgon!

Jag det är FREDAG upphöjt i 100 idag. Det är BLACK FRIDAY och det är FINFREDAG. Allt på en gång bara….

Ska ni handla idag? Jag har planerat in en del att handla idag faktiskt, passa på när det är billigare liksom. Låg tiiiiiidigt i morse och kolla lite BLACK FRIDAY erbjudanden. Kl 09 kommer det lite tips på var du kan fynda idag här på bloggen.

Sitter och mumsar frukost och måste verkligen tipsa dig om denna alltså! Proteinpudding med chokladbollssmak. Den smakar som chokladpudding när man var liten – åh så mycket nostalgi med det alltså.

Nu ska jag ta tag i dagen här, promenad väntar och sen lite bakning och städ. Ska försöka göra mig lite fin också. Den här mellanperioden med håret – ja alltså, håret måste vila nu i nån vecka för att vara redo för att ljusas upp ytterligare, ja så den här mellanperioden blir någon form av transportsträcka fram till vi kan fortsätta. Men tänkte jag skulle locka det lite försiktigt idag och göra mig lite fredagsfin ändå. 😀

Hopps du får en fin dag om du nu inte skulle kika in mer under dagen.

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.