Tänkte av avsluta med ett recept på bloggen. Dessa svängde jag ihop till en dessert. Man tror inte så mycket om dem men herreminjee så goda de var. Passar perfekt som dessert, men också som fika såklart.
RECEPT:
Smördeg på rulle
1 dl Creme Fraiche
2 msk Florsocker
2 tsk vaniljsocker
1 ägg
Gör såhär:
Rulla ut plattan. Blanda creme fraiche, florsocker och vaniljsocker. Bred ut blandningen på plattan och rulla ihop den. Skär ur ca 3 cm tjocka skivor och placera dessa i pappersformar i en muffinsform. Vispa upp ägget och pensla muffinsen med. på 200 grader i ca 10-15 minuter eller tills de fått lite färg och puffat upp sig. Pudra med florsocker innan servering.
Följ gärna min Facebooksida och Instagram för massor med mer recept, inspo och tips.
Gott! Du, kommer du ha lite nya idéer vad man kan bjuda på glöggmingel i år? 🙂 prövade dina recept från förra året, d va super!
Kommer ett inlägg med det lite senare. ?