Niiiniskitchenlife

Fyllda smördegsmuffins

Tänkte av avsluta med ett recept på bloggen. Dessa svängde jag ihop till en dessert. Man tror inte så mycket om dem men herreminjee så goda de var. Passar perfekt som dessert, men också som fika såklart.

IMG_8135 IMG_8137 IMG_8140 IMG_8143

RECEPT:

Smördeg på rulle
1 dl Creme Fraiche
2 msk Florsocker
2 tsk vaniljsocker
1 ägg

Gör såhär:

Rulla ut plattan. Blanda creme fraiche, florsocker och vaniljsocker. Bred ut blandningen på plattan och rulla ihop den. Skär ur ca 3 cm tjocka skivor och placera dessa i pappersformar i en muffinsform. Vispa upp ägget och pensla muffinsen med. på 200 grader i ca 10-15 minuter eller tills de fått lite färg och puffat upp sig. Pudra med florsocker innan servering.

Följ gärna min Facebooksida och Instagram för massor med mer recept, inspo och tips.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnea

    Gott! Du, kommer du ha lite nya idéer vad man kan bjuda på glöggmingel i år? 🙂 prövade dina recept från förra året, d va super!