Niiiniskitchenlife

Vackert så det gör ont

Godmorgon!

Här har vi just varit och ätit frukost. Magen är mätt och nu är det dags att bege sig ner till stranden för att köpa solsängar. Här vid poolen har vi lite gett upp hoppet. Kl 06 går folk ut och lägger sina handdukar fast det klart och tydligt står att man inte får göra så. Att personalen plockar bort sådana handdukar. Har inte sett en enda personal plockat bort någon handduk.

Tony räknade snabbt här nyss. Över 40 solstolar som är belamrade av blåa poolhanddukar med inte en enda människa så långt ögat kan nå. SNARK känner jag faktiskt, tänk det här beteendet har pågått sen jag var utomlands för första gången på 80 talet.

Hmmm, jag vaknar ju i ottan så kl 04 imorgon bitti kanske jag går ut och lägger min handduk. ?

Solen på väg upp i morse när vi var på väg till frukosten. Vackert så det nästan gör ont.

Ska jobba här på hotellrummet en stund. Sedan går vi ned till stranden. Ska vara superfint väder idag. ☀️

Ha en fin dag nu! Vi hörs lite senare.

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika K

    Och vi åker numera till ställen där vi har egen pool. Eller utgång till egen pool. Till de rummen har man sina egna solsängar stående på sin egen altan ?

  2. Minna

    Hej! Åker helst inte på charter alls, Både roligare och lättare att boka allt själv. Brukar lusläsa recensioner på boende och just dessa chartertillrättalagdapaxastolarkomplex går bort direkt.

  3. Eva

    Ja visst är det tråkigt! Men själva gör vi faktiskt också så när vi är utomlands just bara för att annars får man ingen ledig stol. Man märker ju det redan efter första dagen. Så man har ju liksom inget val om man vill ligga vid poolen.
    Men det borde vara så att personalen sa ifrån så det blir lika för alla.
    Ha en fortsatt härlig semester!

  4. Kajsa

    Så härligt med semester! Jag kom hem från Kreta igår och på vårt hotell funkade det klockrent beträffande regeln som fanns att inte paxa solstolar. Alla respekterade regeln och alla solstolar var därmed lediga efter frukost, trots fullsatt stort hotell. Mycket trevligt och ingen irritation. Vore jag du skulle jag påtala detta för hotellreceptionen alt TUI-personal. Ha en fortsatt njutningsfull semester!

    1. niinis

      GÖR du det? Men Gud, det skull jag aldrig våga. Vad modig du är! Du skulle vara med mig på resan här! ???

      1. Helene

        Men om hotellet har den regeln är det inget man behöver vara modig för att göra. Säger bara om någon kommer att det inte är tillåtet att paxa. Vad ska dom göra?

          1. Helene

            Tycker det känns värre att andra ska ta sig rätten att bestämma egna regler och köra över de som vill följa reglerna. Då känner jag mig mesig. Tar bara bort en handduk där jag vill ligga. Har aldrig haft problem med det. Dom grymtar lite men vet ju att de inte har rätt att göra så. Första gången hämtade jag en ur personalen som plockade bort.