Niiiniskitchenlife

Hej från köket!

Snabbt inne och säger hej från kökspasset i Kaffestugan. En mulen dag men ändå lite besökare här ute. Så kul att det ändå rullar på även om vädret inte visar sig från sin vackraste sida.

Mellan gästerna håller vi på o planerar nästa utflykt med ”Vagnhild”. Kanske hinner jag måla lite på henne innan vi far iväg? Vi får se? Har ni några bra förslag på campingplatser i Sverige som har mycket kul för barn, ja då får ni hojta till.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica

  Vi besökte Leksand strand camping förra veckan.
  Magiskt. Massa bra aktiviteter för barn.
  Bland annat äventyrsgolf, pool, vattenrutchbana, barndisco, familjeshow mm. Ett plus att Leksand sommarland ligger 2 min promenad bort. Sonen på 8 år ville inte hem!

 2. Eva forsberg

  Rättviks camping, nere vid Siljan. Långgrunt, trevlig camping, Rättvik är fint. Nära till Leksand sommarland. Där husvagnade vi ofta när våra pojkar var små.

 3. Kina

  Som jag skrivit tidigar Gustavsviks äventyrsbad med en väldigt fin camping. Annars Astrid Lindgrens värld. Trevlig resa på er! 😀

 4. Jo

  Pite havsbad. Vackert inte myggigt har ett tivoli långgrunt vatten och samtidigt stort badhus och utomhus pool. Mini golf osv

 5. Kajsa

  En väninna har lovordat Malmköpings Camping, ligger i Sörmland! Kolla upp det, kanske kan vara nåt?