Niiiniskitchenlife

Snabbfix med husvagnen

Inlägget innehåller annonslänkar och reklam för Cellbes och Indiska.

Mornings!

Här vaknar man upp i husvagnen. ”Vagnhild” fick åka ut på tur nästan medsamma. Tonys föräldrar och hans ena bror med familj åkte iväg till Rullsand, ligger i närheten av Furuviksparken (så där kommer det också att bli ett besök.)
Tony är ungefär lika spontan som mig, men faktiskt ännu mer spontan. Han är dessutom rastlös…. så jag föreslog att vi skulle åka som idag. Ta det lite lugnt, sova hemma, packa i lugn och ro sådär…men ICKE. ”Jag vill åka ikväll så vi vaknar där och har hela dagen där”.
Jag som är lite sådär fixig och trixig med allt kunde ju inte tänka mig att åka iväg med ”Vagnhild” utan att ha fixat med henne lite innan. En gammal dam måste ju få lite ”lull-lull” liksom!

Såhär såg det ju ut när vi köpte den.

Med enkla medel blev hon ju liiiite mer piffad.

Jag slängde på IKEA plädar som täckte sätena så man slapp de aprikosa dynorna. Slängde också in svarta filtar och lite kuddar. Köpte en liten lykta på Rusta och ljushållare att ha på bordet.

Utan lull-lull på bänken.

Med lite lull-lull.

Ett svart underlägg, såg att det fanns liknande underlägg här (<länk). Svart plåtburk, bricka och hushållspappershållare från ÖB. Doftljus och en vattenkokare (från Rusta) sätter liksom lite av det hemtrevliga.


Före då när det fula draperiet hängde kvar.Hängde upp en annan gardin, en spetsgardin i vitt (från Rusta). Bäddade också i båda sängarna, med nya sänglakanfrån Cellbes blev så mysigt så. Pläden som egentligen är en duk blev fin på sängen, den är från Cellbes men slut i just den färgen.


Precis innan vi åkte fick jag hem den här vasen. Den är såååå fiiiiin! Har hela tiden fått för mig att den MÅSTE skruvas fast i väggen, men nu när jag gick in på den på nätet så funkar det ju att den står såhär fint också. Attans, hade i så fall köpt lite murgröna och planerat i den och piffat husvagnen med den.


Det var så vackert när vi åkte hit igår. Nästan magiskt på nåt sätt.


Det var inte liiiite mysigt att tända ljus och ha lite mys i husvagnen igår kväll.


Eftersom vi inte fått fart på gasen ännu får vi laga mat i tältköket här. Svärfar ska provtrycka först så vi vet att allt är i sin ordning innan vi brassar käk. Sen ska vi fylla på vatten och fixa toan också, sen är den liksom all set.


Nyvaket gäng som sitter och väntar på att äggen ska koka färdigt. 😀

Hemma ska jag sätta tänderna i den här husvagnen direkt. Har svårt att tro att jag kan låta bli det…. Det ska påbörjas måleri och fix för det första. Iiiiiiih vad jag längtar efter att se hur den blir när den blir alldeles ljus invändigt?

Ska komma på lite grejer för förvaring också….det är mycket att planera och fixa med nu. 😀

Vi hörs igen senare hörni!

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa Thiger

    Blir så imponerad av dig människa!! Fixar å trixar och allt blir så fint,mysigt och hemtrevligt! Puss!

  2. Irene Stoltz Öhman

    Spännande att se vad planerad fix kommer att resultera i när minutfix blev så himla bra. Hoppas ni kommer att trivas med husvagnslivet.

  3. Maja

    Klart man måste piffa i vagnen innan man åker😀. Mitt självklaraste husvagnspiff är att alla våra sängar måste ha likadana sängkläder. Övriga o familjen suckade på den tiden det skulle packas 5 likadana enkellakan, 5 likadana påslakan samt 10 örngott spm matchade😀