Niiiniskitchenlife

Möt vår nya ”Vagnhild”

Gokväll raringar!

Vi kom precis hem. Det blev en sen kväll ute i landet. Vi har varit på husvagnsjakt ju. Haha….kan säga att man får se mycket i livet. Men när vi kom till sista stället så hittade vi verkligen DET! Svärfar säger att vi verkligen hittat ett kap!

Nu har vi hittat en riktig gammeltant förstår ni. Hon är från 1986 och vi har döpt henne till ”Vagnhild”. Den hade allt jag önskade. En diskbänk, en rymlig toa, en del av husvagnen tillägnades vuxensäng och en överslaf till Milo. Inte hålla på och bädda upp och ner…. Det fanns också rymligt kylskåp. Så jäkla nöjd är jag! Verkligen! Tipp topp! Vi fick också med ett förtält som var typ sprillans nytt! 👍🏼

Sedan är den senapsgul, vit och bajsbrun. Perrrrrrfekt! 👍🏼👌🏻⭐️ Haha…. 😂 Den ska lackas. Jag har redan hört av mig till pappa om det.

Ska visa lite bilder här nedan, ja….förbered er på att hon ju inte är en ungdom. Att allt ska göras om.

Fiiiin va? 😅

Hepp, nu måste jag googla på lite inspiration här. Ha en mysig kväll nu sötisar!

Ps: Tack för alla tips angående katthåren! Imorn drar jag och köper borste!

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda

  Åh vad kul! Vi har också börjar fundera på att köpa en. Vad fick ni ge för den här? Har den en vattentoalett? Kan absolut ingenting om husvagnar, men det vanliga verkar vara att de har en slags kasettoa som man själv tömmer? 😅

 2. Martin Jansson

  Vilken fin vagn. Hoppas renoveringen går bra. Får ju tipsa om skrotahusvagn.se Där kan man köpa diverse reservdelar till allt möjligt i husvagnsvärlden. Vi är ju lyckliga husvagnsägare sedan långt tillbaka. Kram!

 3. Lena Axen Nordström

  Hallo
  Vi har med husvagn en Polar från 94 😎👍🏻Kanon bra det finns en sida på Fb som heter Husvagnspiff 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Välkommen i gänget🌞😎👍🏻Lena

 4. Marie Jibbefors

  Riktigt fin! Jättebra inredning. Helt övertygad om att det kommer bli världens tjusigaste Vagnhild!! 😃

 5. Kajsa

  Du kommer säkert förvandla husvagnen till nåt unikt och funktionellt! Av någon anledning var min första tanke att du skulle öppna en foodtruck när du nämnde husvagn! En fika-truck på vintern om inte fikastugan är öppen då? 🙂

 6. Sara

  Äntligen rullade hon från gården och fint namn fick hon! Lycka till med renoveringen av henne och glöm inte skicka bilder till oss! /säljaren 😊

  1. niinis

   Åh vad roligt att du hörde av dig! 🙏🏻💕 Ska vara rädd om henne – även om du inte bryr dig ett skvatt om henne. Haha! 😂 Skickar självklart bilder! 😘

   1. Sara

    Hade en dröm om att fixa till henne, men sambon bara suckade..Alla projekt man har😂Men nu blir hon fixad ivf👍🏼 Hon kommer bli en fin familjemedlem hos er och jag är nöjd att hon flytta😉

    1. niinis

     Ja så tänker nog kanske egentligen Tony också. Men han börjar bli van. Vi har tillsammans renoverat ett hus, renoverat en lägenhet, renoverat ett cafe, byggt 3 olika altaner och nu ska vi testa på att renovera en husvagn. 😂 Dessa projekt!

     Ja fixad blir hon i alla fall, det kan jag lova! 😀👍🏼

 7. Vickis

  Alltså, jag nästan ser Vagnhild framför mig – helt ”Niiinis-ifierad” och hon kommer va SÅ fiiin!!

 8. Kikki

  Kul med husvagn och projekt! Det finns flera grupper på Facebook om husvagnsfix. Gå med i Husvagnspiff så får du se massa fina bilder på omgjorda vagnar och får massa bra tips. Lycka till! Med tanke på hur fint ni gjort i husen och kaffestugan så kan det inte bli annat är kanon:-)

 9. Kikki

  Kul med husvagn och projekt! Det finns flera grupper på Facebook om husvagnsfix. Gå med i Husvagnspiff så får du se massa fina bilder på omgjorda vagnar och får massa bra tips. Lycka till! Med tanke på hur fint ni gjort i husen och kaffestugan så kan det inte bli annat är kanon😀

 10. Eva

  Gå med i sidan Husvagnspiff på Facebook jättemycket tips och idéer från duktiga husvagnspiffare i Sverige!!