Niiiniskitchenlife

Framme i Ullared

Heeeeeeej raringar! ❤️

Då har vi landat på campingen på Ullared. Haha….ja men det är väl klart att Niiinis med hela familjen ska testa det också. Vi kom hit vid kl 17.30, åkte hemifrån vid 10.30. Stannade bara en gång för att äta.


Vi stannade till på Eurostop i Örebro. Besökte ett ställe som hette Timjan i någon form av galleria. Riktigt dåligt faktiskt….. Det är sällan jag är såhär hård men idag kändes det riktigt trist att äta på det här stället. Otrevlig personal, riktigt otrevlig. Hafsigt och slafsigt vid serveringen. Nä, inget jag rekommenderar någon annan. Kunde inte låta bli att verkligen visa det också…. Fan, man pröjsar runt 90/100 spänn för en lunch, då kan man väl ändå bli behandlad som en gäst. Inte som nåt katten släpat in…

Jag och Milo gick fram till buffén som stod där, vi ville kika vad som fanns. Kvinnan bakom disken tittade på mig och utbrast barskt ”Vi har inga barnportioner i buffén, ni får beställa nåt från tavlan”. Bakom oss ringlade en lång kö varför vi fick ställa oss längst bak i kön igen. Nåväl, jag beställde åt honom och Tony plockade mat från buffén. Han hade tagit glas och tallrikar åt oss alla. Sa att han skulle betala alltihopa till karln i kassan. Då ryckte han i kassan bort tallriken och glaset från brickan och sa att han fick betala för den maten han beställt. Eeeeh….najs! ?

Sen var det min tur, jag med min höjdarmage (har IBS och den är seeeeg även om jag äter enligt fodmaps, får alltid magkatarr samtidigt så stekt mat är inte att tänka på.) Frågade angående detta då de hade både lax och kycklingfilé som jag klarar av att äta. Barskt svarade hon ”Det steks alltihopa”…. punkt. Eeeh, ok. Jag fick gå och ställa mig längst bak i kön igen för att kanske hitta något på buffén som jag kunde äta. Ja förväntade mig kanske inte att de skulle börja ugnsbaka min mat, men kanske hade hon kunnat tipsa om något annat som inte var stekt? Jag vet inte? Är det så jäkla mycket begärt? Hittade ris och kassler på buffén, fick skrapa bort lite ljus chilisås som jag inte visste om det fanns laktos i. Orkade inte ens börja fråga, då hade man väl fått en rak höger. ? Man känner sig tillräckligt jäkla besvärlig när man beställer mat när man har sina bekymmer, blev direkt inte bättre när de betedde sig som arslen.

Vi åt snabbt och stack därifrån.


Fina vyer på väg mot Ullared.





Efter att ha suttit många timmar i sin barnstol och jag kört en massa husbil var det skönt att sätta sig såhär medan vi väntade på att få checka in.


Skönt med sån här check-in. Annars brukar man få fladdra ur och hitta någon form av reception.


När vi kört in husbilen och ställt den på plats var det skönt att få gå ut och röra på sig lite.


Skitkul lekpark där Milo fått lajja av sig massa timmar sittande i bilen.


Dab i gungan! ?

Ja sen har vi i stort sett bara hunnit laga lite mat. Först kikade vi efter ett ställe att äta på, det fanns inget så då blev det hemlagat. Pasta med skinksås till grabbarna, mamman käkade lite ägg och havregrynsgröt. Fick duga det också! ? Orkade inte börja ta fram nåt från frysen och tina och hålla på…..

Nu ska jag kolla senaste avsnittet av Sommar med Ernst. Ska lägga mig i sängen och mysa tror jag. Imorgon väntar Gekås med ett litet reportage, sen ska det shoppas!

Brukar du besöka Ullared får du gärna ge mig dina bästa tips! Ha en fin kväll.

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jeanette

    Nu när du är så nära borde du besöka underbara Varberg. Hallifornia torsdag till lördag. Hade nog varit något för sonen! Shoppa lugnt!

  2. Anna

    Usch vilket ställe!! Jag hade nog också bara lämnat och gått! Säger bara Ikea-restaurangerna när man är på resande fot…om man nu råkar ”landa” vid ett Ikea såklart. Bra mat för bra peng!

    Ullaredtips; frottéhanddukar! En sort som heter New Pyramid och finns i massor av färger. SÅ BRA!!! Håller färg/form tvätt efter tvätt. Underlakan!! Svensktillverkade med superkvalitet, köper alltid några när jag är där. Och sen ska du äta deras goda ugnsbakade lax i restaurangen, be om laktosfri sås. Supergod!

  3. Annika K

    Jag hade vänt o gått.
    Bett dem typ fara åt skogen.
    Kontakta köpcentrat eller de som äger stället o tala om för dem hur illa de sköter stället.

  4. Carina S

    Hej, finns mkt att fynda på Ullared, jag tycker det ofta är stort o bra utbud på gardiner,kuddar o handdukar o mkt fina lampor! ? Och så klart strumpor,bh, myskläder/nattlinne/pyjamas ? Ha en bra dag nu o shoppa loss ?

  5. Malin

    Så trist att det var ett så dåligt matställe! Bra att du skrev ut vilket ställe det var! Har så svårt att förstå hur man kan uppträda så otrevligt när man har ett sånt yrke! Hoppas ni får det kul i Ullared! Är tyvärr rätt många år sen jag var där, så har inga bra tips! Kram

  6. Eva

    Kul med Ullared:-))
    Inte roligt matställe det där verkar det som.
    Ni skulle vänt på klacken och gått innan ni betalat!
    Hoppas ni gör några fynd nu!

  7. Eva N

    Fy så tråkigt det är när man blir så där dåligt bemött på ett matställe. Jag har en del ”matallergi” (som jag slarvigt kallar det) så jag vet hur knepigt det är att försöka få i sig mat som man tål på matställen.
    På Gekås så har det funkat kanonbra för mig både i cafèet och restaurangen!! 🙂 Väldigt tillmötesgående och hjälpsam personal de gångerna jag varit där. Hoppas ni hittar mycket kul att shoppa 🙂