Niiiniskitchenlife

Mysmiddag 

Godmorgon raringar! 

Idag jobbar Tony sin sista dag innan semester. Åh vad skönt jag tycker att det känns. Ska bli så otroligt skönt att ha honom hemma med oss. ?

Vi har planerat en semesterresa denna sommar, sen blir det bara små kortisar kanske. Vi har ju Kaffestugan på helgerna så vi kan inte vara borta allt för länge.

På måndag far vi till…..trumvirvel….. ULLLAREEEEEEED! ?????? Åh jag är så glad för det verkligen….jag älskar att strosa runt där och titta på allt. Vi ska ta med husbilen och bo på deras camping. De ska också göra ett litet reportage med mig där i deras varuhus. Så spännande!

Efter Ullared far vi till Jenny, ni vet Jennys Matblogg. Vi ska få se deras nya hus, det verkar var heeeelt magiskt! ??? Längtar verkligen!


Igår hade vi lite middag hemma hos oss här. Tonys alla bröder och deras frugor (förutom Eva som var iväg). Jättemysigt!


Vi lyckades till slut tajma solen. Ett litet stänk kom det när vi just satt oss, men sen blev det soligt och mysigt.


Jag bakade en supergod (enligt alla) rabarberkaka med maräng. Du ska få receptet lite senare idag.


Avslutade med lite kaffe och mys i vårt uterum. Kidsen i vår dagbädd efter att de badat i poolen. De pysslade också och bara umgicks. Love it!

Nu ska jag plocka lite här hemma, sedan ska vi fara ut till badet. Ska ta med oss lite picknick. Jag som aldrig solar ska smörja in mog med lite brun utan sol. Vill ju inte blända folk…. ?

Hörni, vi hörs senare!

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa

    Vi ska dit på tisdag! Är måndagen bara transportdag och sen går du på varuhuset på tis el är du bara där på mån? Vore ju galet om vi skulle springa på varandra där ? Är i Finland nu med Sami och Aino, de hälsar så mycket! Kram

  2. pezze

    men vad fasen.. :-0 vad hans bröder o tony e lika på sin stil.. snaggad på sidorna o tatuerad o ser hårda ut!!!! 😀