Niiiniskitchenlife

Bästa produkten! 

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för Glossybox. 

Hörni, ok….hands down. Jag har hittat det bästa torrschampo ever. Innan var det….hmmmm….nu minns jag inte det där konstiga namnet. Men nu är det detta! Wow säger jag bara! Inget vitt ÖVERHUVUDTAGET av det. Av vissa märken ser man ju ut som Signhild 97 år. Totalt grå! Men detta….N A D A!


Här harni’t! Världsbäst! Så jäkla nöjd med den här så att jag redan börjat leta var jag snabbast kan köpa det när den här burken är slut.


Jag fick den i månadens Glossybox! Prenumererar Du inte redan på den så kan jag berätta att det kostar 139 pix i månaden och då får du hel en sån här härlig liten låda varje månad. Hur najs?! Det är olika saker varje månad såklart. En prenumeration kan du starta här. 

I denna var det….

Torrschampo då som jag redan snackat mig blå om.

Glow illuminating milk, en highlighter som ger ett fräscht fuktigt och hälsosamt glow. Det står att det ska vara dom om man precis varit i ett monsunregn. Haha….jag ser mest hur jag själv skulle se ut som en blöt katt med mascaran rinnande ner för mina kinder och vara jääääääkligt fuktig i fejset alltså. Haha…nä men jag har testat det. Det var jättefint! Kolla… en riktigt fin highlighter.


Banana setting powder, den här produkten är jag supernyfiken på. Har inte hunnit testa den ännu. Men det ska vara ett löspuder som ska korrigera röda toner och jämna ut huden. Den verkar ha en massa användningsområden. Ska funka som highlighter, täcka finnar med, som ögonskuggsbas. Ja, denna måste jag helt enkelt testa. ?

After sun lotion, ja det är ju något som behövs i dessa tider.

Multi- Purpose Balm, alltså….vad ÄR DETTA? Den här verkar så grym så det finns inga gränser. En multiprodukt som ska vårda både tatueringar och hudmärken. Denna ska jag testa på mina bristningar och se om det blir någon skillnad. Den sägs vara skitbra!

Det var månadens Glossybox det, nu dka jag gå och torrschamponera mitt hår innan vi ska till IKEA.

Hörs sen!

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.