Niiiniskitchenlife

Elliots studentbal

Åh herrminjee…. ögonen har tårats ett antal gånger och hjärtat blivit stort. Att sitta och redigera bilder på sin son som går på balen med en vacker kvinna får ju mig att bli alldeles tossig. Så vackert så det gör ont. Min lilla bebis liksom….nu är han vuxen och för sin baldejt på ett så fint och elegant sätt. Blir liksom stolt. Elliots baldejt hade fått sin klänning uppsydd. Till det är både hennes väska, Elliots fluga och servett också sydda. En fantastisk sömmerska måste jag säga. Kommer inte ihåg namnet på henne nu.

Balen hölls på vackra Haga Slott, det stället jag verkligen älskar. Det är så otroligt vackert där alltså. Balen hade inte kunnat hållits på ett bättre ställe känner jag.

Jag hastade dit direkt efter att vi stängt Kaffestugan. Svettig och med en kaffelukt kring mig sladdade jag in på parkeringen med kameran i högsta hugg. Efter visst letande hittade jag dem sedan. Så otroligt vackert par verkligen. Ååååh….. ♥♥♥

Kolla så fiiiina?! ❤️❤️❤️ Åh, Linda som Elliot gick med var såååå vacker. Som en dröm.

Här gick dem iväg tillsammans….å mamman som hojtade bakom kameran. ?

Här stod han tillsammans med två av sina barndomsvänner. De är uppvuxna ihop, gått i samma klass sen lekis. ?

Off they go upp till festen. De gick parvis runt slottsgården så alla fick titta på dem. Å jag tyckte ju såklart att de var vackrast o finast av alla. ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erica

    Oj,oj så fint par! Du vet väl om att din son är skitsnygg!! Verkligen! Och flickan är ju bara gudomligt vacker!
    Hoppas morgondagen blir fin!

    1. niinis

      Ja han är väldigt fin. Men sånt där är man ju så partisk med, tycker ju han är världens finaste liksom. Tack snälla du! ? Kram

  2. Frida

    ÅH såååå fina de var på balen! Riktigt fin klänning på tjejen. Jag ääälskar mörkblått ??.
    Och Elliot, wow sicken kille. Så himla fin och snygg son du har! (Har du säkert hört massvis med gånger:):).
    Lycka till med allt inför studenten. Åh, läser din blogg jämt och ständigt men är dålig på att lämna spår efter mig, skärpning på det!
    Stor kram fina du!