Niiiniskitchenlife

Hinner inte kolla i spegeln….

Morning morning! 

Vad hittar ni på denna söndag? Ni vet ju vad jag gör i alla fall. Sitter i bilen och är på väg nu och ville bara skriva några rader.


Ser nu att jag ha en ”tjorv” på flätan, tur man tar selfies ibland. Rätt kul ändå att man inte hinner titta sig i någon spegel på hela dagarna så man kan få en smärre chock ibland när man väl tittar. Haha….igår hade jag två svarta streck efter min eyeliner på ögonen. Du vet på ovansidan av ögonlocket…snyyyggt. Well well, det är som det är med det.

Nu är vi snart framme. Vi hörs sen!

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mathilda

    Hej! Vi kan väl få se fler bilder från Kaffestugan! Lite inredningsbilder från morgonen innan ni ska öppna, och lite fikabröds-bilder när det är nyupplagt innan gästerna kommer. Vore mysigt!! 🙂

  2. Eva Jansson

    Tjingeling! Idag blev det äntligen av att fika hos er!!! Bl a en helt underbar glutenfri kladdkaka, tror jag att det var. Den skulle jag också vilja baka. Å maken, piloten, blev väldigt förtjust i dom blommiga kaffemuggarna. Sånt kommenterar han aldrig i vanliga fall. Synd att vi inte hann med att prata lite mer med er om flygning, men vi kommer garanterat tillbaka för mer fikamys. Jag är i alla fall tillbaka den 28 maj! Ha det gott! Kramizar

  3. Sandra

    Jobbar denna söndag. Har sovit med sminket två nätter i rad nu, mascaran börjar trilla av, haha. Men vad gör det om hundra år?
    Hoppas du får en härlig söndag.