Niiiniskitchenlife

Invigt

Hej fina vän!

Kikar bara snabbt in och säger att allt gått bra. Det blev så lyckat med vår lilla invigning. Många som tyckte det var så himla mysigt och fint, så glad för det. Nu är jag helt slutkörd. Fötterna värker efter att jag bakat sen kl 05 i morse och stått nästan hela dagen, ryggen är av och jag är sååå trött…..men väldigt lycklig över vår lille Kaffestuga och dess mottagande.

Imorgon ska jag visa dig alla bilder, men nu måste jag bara få sova. Tack för alla fina kommentarer. ❤️

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. AnsoAnna

    Tänk att det är öppet nu, efter allt slit o jobb ni lagt ner. Grattis till det!!
    Hoppas du sovit gott nu.
    Kram

  2. Catrin

    Grattis till en lyckad invigning. Det är du värd efter allt slit. Jag skulle gärna komma och fika i din lilla fina kaffestuga. Det kan dock bli lite svårt att övertala make till detta då vi bor strax utanför Göteborg. Tack för en bra blogg. Kram