Niiiniskitchenlife

Grön Smoothie

Godmorgon raringar! 💕🌿

Dagen före VIP-premiären av Kaffestugan. Nervös är bara förnamnet men jag har sovit helt ok. Låg vaken en stund på natten men slog på en film på Netflix för att tänka på annat och somnade nog rätt snabbt om ändå. Filmen hade dock spelats till slut. 😅

Kickar igång dagen med att bjuda er på ett recept på min gröna smoothie som är såååå god och väldigt nyttig. Denna funkar även till att förebyggs förkylningar, men då måste du riva i ca 2 cm ingefära också.

RECEPT:

1 dl fryst mango

1/2 avocado

2 nävar färsk spenat

2 dl bubbelvatten, gärna med smak

1 banan

1/2 lime

(Riven ingefära)

Gör såhär:

Ner med allt i en blender. Pressa i saften av limen. Kör sedan ett par minuter tills all mango krossats och resten av ingredienserna blivit till en slät smoothie. Häll upp i ett stort glas och njut! 😋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.