Niiiniskitchenlife

Alla hjärtans dag dagen….

Hej igen! ♥

Tänkte att jag faktiskt skulle överraska med ett litet kvällsinlägg. Jag ska strax hoppa in i duschen och tvätta av mig dagens målarfärg. Jag har målat tavlor i dagarna två nu. Så jäkla härligt att äntligen ha fått tillbaka inspirationen.

Denna gjorde jag idag, ett nytt sätt att skapa på. Känns riktigt kul och spännande. ?

Ett hjärta som jag gjorde till idag. Alla hjärtans dag ni vet….. ?

Jag och Elliot käkade lunch ihop på stan idag. Tänk att den ungen typ aldrig kan vara normal när jag ska knäppa bild. ?

Efter att jag målat klart för dagen satte jag mig för att gosa med Majlis. Hon gosar som om det inte fanns en morgondag. Förresten, dilemmat var blötmaten. Nu är hon helt normal i magen igen. Så skönt! Kan det betyda att hon är lite känslig då eller?

Efter Milo slutat skolan hämtade jag honom och så åkte vi och tog en alla hjärtans dag fika på stan. Köpte Pokémon åt honom i present men det höll på att bli pannkaka. Jag hade ju köpt fel kort. Han blev lite besviken först men sen sa han förlåt och bläddrade med dem ändå. Inte lätt att hänga med i svängarna för den här morsan. Nu är det visst nå andra Pokémonkort som gäller… Finns det kurs tro? ?

Tony kom hem med blommor till mig. Blev så fint på vardagsrumsbordet. ? Vita rosor och vita tulpaner. Precis som jag älskar det.


Nu har Tony varit gullig och lagat lite gotta åt oss. Fyllda champinjoner, sparris, kyckling, klyftpotatis, varma tomater och bea. Mums!

Hoppas ni får en mysig kväll nu!

Kramar Nina ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. AnsoAnna

    Vad fina tavlor du gjort! Gillar verkligen den översta som går i turkost!!
    Och så var det ju jättefin att blanda rosor och tulpaner så där. Det måste jag härma sen när alla-hjärtans-dag-buketten blommat ut :).
    Ha en fortsatt bra dag vackra du!

  2. Karin

    Tack för en fin blogg är ofta inne o tittar. Mysigt med nya kissen, om man bara ger torrfoder till katt är det jätte viktigt att dom dricker mer vatten annars kan det ge njurproblem. Dom större djursjukhusen har speciella blötfoder för katter med mag problem dyrt men kan vara värt det. Kram

  3. Carola Petersson

    Vilka otroligt fina tavlor du målat, måste säga att den översta tavlan var bland det finaste jag sett// Carola

  4. Kina

    Vilken fin bukett du fick! Älskar vita blommor! Men min tanke hur gör man med rosor och tulpaner i samma vas? Tulpaner vill ju ha kallt vatten och rosor varmt vatten?? ha en fin kväll?