Niiiniskitchenlife

Freezing & listan

Hörni, vilken dag! Hade två deadlines idag så dagen har gått åt till att hinna in med allt jag skulle. Ibland blir dagar mer hektiska än andra!

I morse innan allt drog igång hann jag ut på en snabb promenad. Inte fasen visste jag att det skulle vara så vansinnigt kallt även om jag slog ett getöga på termometern innan jag gick ut!?


Så fantastiskt vackert ute alltså! ❤️❄️☃


Promenad efter en halv kilometer.


Promenad efter några till. ❄️ Haha, snögubbe! ?☃


Vårt hus i vinterskrud. ❄️❄️❄️

Well well, nu har jag krupit ned i sängen här. Ska strax sova med tänkte dela med mig av en lite kul lista jag hittade.

1. Har du ett namn som bara din familj kallar dig?

Min pappa har alltid kallat mig för Ninnu (uttalas Ninno). 

2. Har du någon ovanlig/konstig vana? 

Jag måste alltid rapa innan jag går och lägger mig, har en talang som gör att jag kan framkalla rapar om jag känner mig uppblåst. Ett IBS trick som jag brukar kalla det. ???

3. Har du några konstiga fobier? 

Konstigt och konstigt…..men jag har verkligen fobi för att flyga. 

4. Vilken sång älskar du i hemlighet och sjunger när ingen hör? 

Haha, ja men det här är ju verkligen så himla olika. Ofta fastnar reklamjinglar i mitt huvud.  ”Min mamma handlar där, min pappa handlar där”….. Nån som känner igen? Det är Mathem.se reklamen. Gaaaaah, den driver mig till vansinne men jag kan inte låta bli att sjunga på den. ??

5. Vad stör du dig på hos andra? 

Också väldigt olika….men avundsjuka tycker jag är sååå osmakligt. 

6. Har du några nervösa vanor/ vad gör du när du blir nervös? 

Jag blir alldeles knallröd på bröstet när jag blir nervös. T ex när jag varit med i TV eller gjort någon intervju och är väldigt nervös, ja då blir jag rödflammig likt värsta sortens allergianfall! ? Är jag väldigt upprörd så blir det likadant, ända ned på armarna liksom. Samma när jag blir arg, full eller upphetsad. ??

7. Vilken sida av sängen sover du på? 

Vänster sida, alltid när jag sover med Tony. Sover jag med barnen eller en vän kvittar det helt o hållet. Men med Tony, alltid vänster. ?

8. Vad var ditt fösta gosedjur och vad hette det? 

Minns inte riktigt, men jag vet att jag hade en riktigt ful och stor orange nalle när mamma o pappa skickade mig på kollo som 8 åring. Den hette ingenting, den fanns alltid i min säng. 

9. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv? 

”Oroa dig inte, det finns ändå inget du kan göra åt saken.” Eeeeh, what? Ja men precis, tänk om jag bara kunde lära mig det själv nångång. Sicket knäppskaft jag är alltså! SNARK! ?

10. Vilket håll står du åt i duschen? 

Står jag i duschen uppe är det alltid utåt, är det duschen nere så är det snett utåt. Det som gör att det blir minst plaskigt på golvet. Det värsta jag vet är nämligen blött golv på toan. ? 

Det var dagens lista men mina knäppisfasoner. Hoppas du haft en fin måndag min vän! Natti! ✨

Kram Nina ❤️


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Th

    Haha, känner igen mej på mathem reklamen…den fastnar jämt å jag blir galen, kan gå å sjunga på den en hel dag om det vill sej illa ?? skönt att jag inte är ensam ,hehe! ha en fin dag goa du ❤