Niiiniskitchenlife

Efterlyser Tacogratäng

Hej på er! 

Ska strax krypa ned och lägga mig. Har snarkat i soffan redan men nu ska jag ta natt i sängen. Mellangrisen är på fest och imorgon är det första firandet av hans 18 årsdag. Han fyller på tisdag men eftersom vi är så många i släkten och i vår stjärnfamilj så delas det upp så att vi firar olika dagar.

Har just sms: at med honom och kollat så allt är ok. Jag fick svar vilket alltid är lika skönt när det är ute på galej. Jag har svårt att ta in att han fyller 18 redan. Han var ju min ”minsting” i 10 år. Ja 10 år innan den minsta föddes…..så någonstans är han ju fortfarande min minsting. ?


Häromdagen eller häromnatten kom han hem och såg ut såhär. Fiiiiifaaaasen så rädd jag blev när han klev in i vardagsrummet och jag tittade upp på honom. Det riktigt stack till i hela kroppen av rädsla. ?? Jag blev nästan arg av rädsla…. ?

Hörni, Elliot har önskat sig Tacogratäng på kalaset. Jag har alltid lagat tacogratäng efter en visst recept. Det är svarta oliver och créme fraiche i det bl a men jag hittar tammetusan det ingenstans.

Är det något du känner igen? Har du något bra recept på Tacogratäng så får ni hemskt gärna bjucka mig på det.

Nä, nu ett gammalt ”Vänner” avsnitt på Netflix innan jag somnar om.

Kram Nina ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susanne

    Brukar göra en tacogratäng med ett täcke av Creme fraiche och philiadelphia ost. Sedan vanlig ost över, supergott!