Niiiniskitchenlife

Tipsa mig gärna! 

Hej och gokväll! 

Vet ni vad jag gjort sen kl 18? SOVIT! Alltså, när Tony kom hem från jobbet så såg jag i kors. La mig på soffan och somnade på stört. Han o Milo har varit och handlat, han har fixat mat och allting utan att jag hört. Jag har snarkat. Snacka om tröttmössa?


Idag på dagen var jag ute hos mamma ju, tankade energi och bara mös.  Jag låg på köksgolvet med kudde och täcke medan mamma lagade lunch åt pappa som kom hem på lunch. Det var så mysigt att bara få vara liten igen, bli klappad på av mamma. När pappa kom hem så småpratade dom och jag somnade där på golvet. Så trött är nog bara förnamnet hörni. Lite väl trött t.o.m.

Jag hade tänkt att vi skulle mysa med ostbricka ikväll, jag var så sugen på att duka upp nåt sånt här som vi gjorde förut:


Men, jag var inte så mycket för något ostande, snarkande däremot….hehe! Men du, jag tänkte be dig om tips på ostar och charkisar att ha på ostrallrik? Har du det så får du gärna tipsa mig. Jag gillar inte grönmögelost eller ost som stinker så man tappar ögonbrynen för då kan jag inte koncentrera mig på att äta det. Haha! ? Jag gillar t ex gruyere, den är jättegod. Jag ÄLSKAR tryffelbrie. Så ungefär, men tipsa mig gärna, vi har en jättefin ostaffär i vår lilla småstad som jag tänkte besöka imorgon.

Nu ska jag nog somna om här, ha en mysig kväll.

Kram Nina ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Vacherousse mkt god fransk, västerhavsost från danmark, påminner om gruere båda rekomenderas varmt. Chaume rödkittad. Köper dem på Maxi.

  2. Marie

    Fyraåriga dottern brukar fråga: ”Ska vi köpa den där goda osten?”. Då menar hon lagrad getost, chevrette. Den är inte så mjuk som vanlig chevre utan mer som en hårdost. Jag brukar skära bitar av den. Sååå god nötig smak.

  3. Jesica

    Åhhh var på ostprovning igår och hittade flera fantastiska goda ostar. Dock visade det sig att smaken vekligen var som baken delad i sällskapet på 19 personer.
    Men jag tipsar dig om de som låg i topp hos dem flesta.
    Delice d’Argental en fransk vitmögelost
    Så krämig och ljuvligt god.
    Brebirousse en fransk kittad fårost
    Krämig med lite stuns
    Langres en franskt kittad ost
    Den påminer om en ost som heter La tur
    Helt underbara båda dessa, toppfavoriter
    Dock svindyra men värt med sån lyx ibland
    Lycka till i osthimlen.

  4. Anna

    Köpte en väldigt god norsk ost på Ica Maxi…Vestfjord nånting tror jag? Inte stinkig 🙂 utan bara salt och god. Skar den i ”sticks” och hade även salami och goda oliver till. Och ett gott glas rött!

  5. Svahnholmen

    Åh älskar ost! Hade nog kunnat äta ostbricka till middag varje dag ☺️! Älskar dock grönmögelost! Ostaffärerna brukar ju vara bra på att ta fram förslag om man beskriver vad man gillar. Hos oss blir det tacos imorgon. Ska ev försöka oss på att baka egna tortilla! Ha en fin fredag!