Niiiniskitchenlife

Rabattkod till morsdag

Godmorgon finisar!

Åh, jag har startat dagen på bästa sätt. Jag fick iväg Milo till skolan efter en del trilskande. Den gossen gillar INTE måndagar. Hmmm…it runs in the family! Dock så ska jag berätta mer sen men jag har börjat med en hormonkräm för min PMS, även om det var måndag idag och jag har en galopperande PMS så kändes det inte så farligt. I´m in chock! Men som sagt, berättar mer sen!

Hur startade jag på bästa sätt då? Jo men jag for iväg på promenad efter jag lämnade Milo. Sååå skönt att komma iväg och andas in frisk luft och få solen i ansiktet. Det gjorde sååå gott! ♥ Efter promenaden körde jag lite försiktig magträning, fyyy min mage är sååå slapp nu och jag kom på att det ju snart är dags att ta på sig bikini. Lite träning för den gör gott ska jag säga. 🙂

Här sitter jag nu och bloggar lite och ska snart göra i ordning frukost till mig och koka lite kaffe. Ska nog sätta mig ute och njuta av det. Jag satt och jobbade hela kvällen igår så idag ska jag ta det lite lugnt på förmiddagen. Slappna av, andas och sänka axlarna. Det behöver jag känner jag.

därför älskar jag dig mamma

Den 29:e maj är det morsdag och jag har ju den här postern som skulle göra mamma glad. Bara för det så jag tänkte fira till det lite med en rabattkod till er. Den gäller på alla posters på min sida. Ange MORSDAG2016 som rabattkod så får du 25% rabatt på ditt köp! Gäller idag, imorgon och i övermorgon! HÄR hittar du postern!

morsdag 2 morsdag

Vill du ha lite mindre posters så har du även dessa två sötisar. Du kan hitta den översta HÄR och den nedersta HÄR. 25% rabatt gäller på samtliga posters på hela sidan. Alla posters hittar HÄR. Kom ihåg att ange rabattkod MORSDAG2016 i kassan för att få din rabatt.

als forskning

Hörrni, nu är det bara lite drygt en timma kvar på auktionen på Tradera. Det är alltså denna tavlan som jag skänkt till auktionen till förmån för ALS forskningen. Än finns det tid kvar att buda så in och buda om du vill slå till på en Niiinis målning och samtidigt ge pengarna till välgörande ändamål! HÄR hittar du auktionen!

Nu ska jag sätta mig ute och dricka en kopp kaffe! Hörs sen igen! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.