Niiiniskitchenlife

THEY ARE BACK

Todiloooo!

Jag är snabbt inne och skvallrar om en liten sak. Jo, ni vet ju att jag tillverkat mina posters i måååånga år. När min kropp var väldigt sliten och inte mådde så bra blev dessa posters ett riktigt ok på mina axlar och jag tog ett beslut att sluta göra dom. Sedan dess får jag mejl, minst varhje vecka är det någon som är så ledsen som vill beställa en till poster t ex när de fått ett barn till eller ska på dop och gav det i present sist. De har varit ledsna då ett barn har en sån poster och nu ska inte det andra barnet få det. Ämen du hör ju…. Jag är ju på tok för känslosam för sånt där. Det kommer också mejl om att de ska på bröllop och sist de var på bröllop gav det bort en bröllopsposter och det blev så uppskattat så nu vill de göra det igen. Näää….fifan! Det har varit så trist att säga nej till så  många. Så taskigt på nåt sätt.

Idag, när jag mår bättre både fysiskt och psykiskt känner jag att det är dags att dessa posters får liv igen. Det är dags att glädja lite människor där ute tänker jag. 🙂 Jag har samma pris på dom som jag haft de senaste åren. Ingen höjning där. De ligger nu uppe på min ”Art by Niiinis” sida. Alltså där de hör hemma.

kent

Den här postern vet jag inte huuuuur många det är som mejlat och frågat efter. Nu när bandet ska lägga ned kan jag tänka mig att ännu fler kanske vill ha en sån här tavla att hänga på sin vägg därhemma. ”Utan dina andetag”…..den låten hade vi på vårt bröllop. Tonys bror John sjöng och spelade, detta var låten som jag tillägnade Tony. De låtarna fick vi höra för första gången i kyrkan. Gissa om jag grät?! Tony hade valt ”Dont wanna miss a thing” med Aerosmith till mig. Tårarna forsade!

Ja, så fint! Du, bara för att de är tillbaka igen så tänkte jag bjuda på en redig rabatt i dagarna tre! Det gäller allt på sidan. Så nu får du 30% rabatt om du anger THEYAREBACK2016 i kassan. På hela ditt köp! 🙂 Japp, så vill du fynda så kilar du in på ”Art by Niiinis” HÄR.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Äntligen….vad glad jag blir 🙂
    Går det att beställa en A3 med Winnerbäcks ”kom änglar”? I så fall hur gör jag för att beställa?

  2. Anna

    Äntligen….vad glad jag blir 🙂
    Går det att beställa en A3 med Winnerbäcks ”kom änglar”? I så fall hur gör jag för att beställa?