Niiiniskitchenlife

Indian….

Go’kväll! ❤️

Nu e tanten slut. Ojojoj…. Att julbaka tar på krafterna minsann. Imorgon ska jag dela med mig av nästa recept jag gjorde idag.

Det har varit highlife här hemma denna eftermiddag. Milo har haft med sig en kompis efter skolan. Det har spelats, lekts, skrattats så tårar a rann, utelekts, åkts kickbike, ätits, festats till det på lussebullar och kollats TV. Hur mycket hinner barn med liksom? 🙂 Sötisarna. Så kul att de trivs ihop.

 

Så-jäkla-trött! 🙂 Har hunnit med att klippa Thedde också, tack och lov. Han hade visst blivit klippt av en kompis sist. Det märktes, så kan man säga. 😉 Satt och funderade på att vi nog är rätt lika, inte tusan brydde jag mig om vem som klippte mig när jag var i hans ålder. Dock så var en av mina bästa vänner frisör så då blev jag proffsklippt ändå. Men jag kunde också klippa mig själv om det kändes så.

Nu har jag somnat ungefär 4 ggr här mitt i så jag ger upp nu. Det blev inte ett så kul indian…..alltså sååå trött är jag så jag tänker inlägg men skriver indian. Hahaha….dags att sluta.

Ha en mysig kväll!

Kram kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.