Niiiniskitchenlife

Födelsedagen

Godmorgon!

Jag fick en jättehärlig dag igår. Nu spelar det längre ingen roll att jag inte fick nån födelsedag i tisdags eftersom det blev så bra igår.

   

  

  

Vi åt så gott på vårt hotell i stan. Jag frossade i äggröra, bacon och frukter. Milo gräddade en egen våffla och frossade lika mycket som sin mamma.

   

 

Sen hem och baka och fixa hemma. Lagom till gästerna kom var jag klar med bakningen. Blev en härlig gräddtårta, bakade en kladdkaka flöööösch de luxe med extra allt! 

  
Alltså! Eeeeeh…..det är som en bit av himlen som hamnat i munnen…Tror jag. Jag åt inte av den men de andra tyckte den var fantastisk. Recept kommer självklart sen.

   
Gissa om jag var lycklig när jag fick den här ballongblomman av mamma, pappa & syrran när de kom?! Åh, så fint! Sen hade vi givetvis jättekul med heliumet. Finns en film på min Instagram om ni vill se en fin film som Tonys bror och Tobias sjöng för mig. 😀 

Hade en mysig dag och kväll. Kompis Maria och Noel blev kvar och kollade Spring och käkade lite kräftor med oss. Nu ska jag kliva ur bilen och kolla kamera. Iiiiiih….. Fick bla presentkort i födelsedagspresent och jag är så glad för det. 🙂 

Hörs sen igen! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.