Niiiniskitchenlife

Godmorgon 2015

Godmorgon 2015

Känns galet men det är ett nytt år igen. Tiden bara går och vi kan inte annat göra än att hänga med. Vi hade en mysig kväll igår, även om jag somnade mellan 22 och 23.30. Trevlig festdeltagare va? Men har man varit vaken sen 04 på morgonen och äter dig ett skrovmål och dricker en öl till så kan man däcka på det där viset. Har en förkylning i kroppen också så jag är inte helt 100. Har sovit dåligt inatt också….så jag känner mig lite skruttig både kroppsligt och själsligt idag. Men men….ska snart börja förbereda brunch. Blev inspirerad av TV 4:s nyhetsmorgon denna morgon där det bjöds på just brunch. Så nu ska jag steka amerikanska pannkakor och baka lite scones.

IMG_9393.PNG

Jag fick sms av mina stora killar som var ute och fladdrade. En i fjällen och en med vänner. Härligt ändå när man ändå blir ihågkommen av sina pubbisar. Även om det var jag som skickade först. 😉

IMG_9398.PNG

Som sagt, hej 2015. Jag kommer väl skriva 2014 fram till juni nångång av gammal vana. Jag kommer att återkomma senare med alla bilder från gårdagens nyårsmys.

Du, gott nytt år till dig. Du som tampas med hypokondri och ångest…..du ska ha ett riktigt gott nytt år! ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena

    Gott Nytt År fina du!! Lite vemod över ett nytt år tycker jag, fastän man eg bara byter siffror i almanackan… Härligt å se ett inlägg såhär på fm :). Taskigt med sömn ger ångest som ett brev på posten :(. Hoppas du får sova en stund idag och kurera din förkylning! Kram på dig!