Niiiniskitchenlife

Ingen uppluckrad muttis idag!

H’ola chicas y chicos!

Spanskan är sådär va även om jag läste det i 3 år. 😉 Dagen har gått i ett. Jag har hunnit med jobb, laga lunch, plock hemma, podcastinspelning, promenad och nu sitter jag här, med er.

.

IMG_7075.JPG

Lagade mat åt mig och två av barnen. Spaghetti och köttfärssås till barnen och stekt strimlad kål och köttfärssås till mig. Smarr!

.

IMG_7066.JPG

Jag och Milo lyxade till eftermiddagen sen med en höstlovsbio. Vi såg ”Blixten och det magiska huset.” Jag har ledsnat rätt hårt på tecknat efter 3 barn som äääääälskat tecknat. Men den här var JÄTTEBRA! Milo satt som klistrad. En gång frågade han när filmen var slut och myrorna i brallan kom, men snabbt var han inne i filmen igen och satt still. Animationerna påminner lite om ”Monsters VS aliens”. Gillar’t! Milo storgillade den också.

.

IMG_7070.JPG

Jag med mina suddiga selfies på promenaden. Tror att det är mörkret som gör det. Idag hade jag inte ALLS ont i bäckenet. Det märks på farten.

.

IMG_7076.PNG

Märkligt det där. Eller egentligen inte, mensen är igång och plötsligt blir bäckenet inte lika uppluckrat. Helt plötsligt känns det inte längre som om muttis ska gå av på mitten. Wow! Skulle vart hos min älskade osteopat i förrgår men mamma blev sjuk så vi kunde inte åka. Well well, jag väntar tills jag får en ny tid. Dit ska jag i alla fall.

.

IMG_7157.JPG

Just ja, innan prommen hann vi spela in en till podd. Nu har vi satt oss ner för att prata igenom lite hur vi ska lösa våra inspelningar. Vi vill båda fortsätta och ska ge det en chans till. Tack för all feedback hörni! ❤️ HÄR hittar ni alla avsnitten.

.

Idag fick jag ytterligare en förfrågan om att vara med i en tidning och prata om hypokondri. Jag är så glad att det är uppe på tapeten så mycket just nu. Jag känner att ju mer vi pratar om det, desto mer kommer tabustämpeln och allt det ”skämmiga” kring att vara hypokondriker på riktigt att vara mer ok, om man nu kan använda uttrycket ok!? Jag har börjat fila på föreläsning om hypokondri. Jag vill ut och prata om det bland folk….. Om du vill veta mer om hypokondriförbundet och få veta när hemsidan startar kan du skriva in dig HÄR.

.

IMG_7077.PNG

.

Nu är det bara kväll kvar här. Milo har sovit en halvtimma redan så ska jag orka med imorn bitti är det bäst att jag också lägger mig snart. GÄRNA! Jag är trött idag så en tidig kväll blir toppen. 🙂 Får kolla bonde söker fru på Play. Händer det nåt WOW kan ni väl skriva det här hos mig. 🙂

Ha en fin kväll nu. ❤️ Imorn ska vi prata preventivmedel tänkte jag. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Åsa

  Vad flitig du varit med inlägg, jättemånga sen igår!
  Jag blev så glad när jag såg att du börjat dra ner på gluten jag slutade med eländet för många år sen och shit vilken skillnad på min stackars mage…

  Hoppas du får fin effekt du med, nu äter jag ”vanligt bröd” också ibland men min mage mår toppen 🙂

  Måste prova att baka det någon dag!

 2. Åsa

  Vad flitig du varit med inlägg, jättemånga sen igår!
  Jag blev så glad när jag såg att du börjat dra ner på gluten jag slutade med eländet för många år sen och shit vilken skillnad på min stackars mage…

  Hoppas du får fin effekt du med, nu äter jag ”vanligt bröd” också ibland men min mage mår toppen 🙂

  Måste prova att baka det någon dag!