Niiiniskitchenlife

UNDERBARA Frukostfrallor

IMG_4008.JPG
Frukostfrallor, 16 st – 5 PP/st.

Vad är väl godare än färska frallor till frukost? Kanske ska du göra dessa ikväll för att kalljäsa till imorgon bitti så ni kan njuta av en lång härlig lördagsfrukost med färska frallor!? Lyxigt om du frågar mig!?

INGREDIENSER:
1/2 pkt Jäst
5 dl Vatten
1 tsk Salt
3 dl Grahamsmjöl
10 dl Vetemjöl
1 st Ägg
1 msk vallmofrön

GÖR SÅHÄR:
Rör ut jästen i kallt vatten. Tillsätt salt och mjöl. Degen ska vara något kladdig. Ställ degen att jäsa under bakduk i kylen under natten. Klicka ut degen på bakplåtspapper. Pensla med ägg och strö på vallmofrön. Grädda i 225 grader, ca 15 minuter. Ät & njut!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.