Niiiniskitchenlife

Kakelugn

20140315-152714.jpg

Har just suttit här och vilat en stund.

Tittar på den vackra kakelugnen men hinner inte riktigt njuta ännu. Vi har nämligen fullt upp med flytten. Dessutom ska jag om 2,5 timma vara på mitt lilla konferenciersuppdrag. Ska hinna göra mig i ordning för det också. 🙂 Voi voi, stress stress.

Ville bara kika in och säga hej…..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sofia208

  Vad roligt det skall bli att få se bilder på ert nya hem snart, en kakelugn är ju helt fantastiskt!! 🙂

  Hoppas ni kommer trivas!
  Kramar

 2. sofia208

  Vad roligt det skall bli att få se bilder på ert nya hem snart, en kakelugn är ju helt fantastiskt!! 🙂

  Hoppas ni kommer trivas!
  Kramar

 3. Elise

  Åh, vad är det för ett fantastiskt hus ni hyr? De här krävs verkligen en rundandring sen 😉 Kram på dig och hoppas du inte har allt för ont i håret. Själv brukar jag känna av det ända fram till tisdagen, antar att det är åldern eller att de inte sker så ofta. 😉 Men de är det värt ibland. Bara man haft skoj under tiden! =)

 4. Elise

  Åh, vad är det för ett fantastiskt hus ni hyr? De här krävs verkligen en rundandring sen 😉 Kram på dig och hoppas du inte har allt för ont i håret. Själv brukar jag känna av det ända fram till tisdagen, antar att det är åldern eller att de inte sker så ofta. 😉 Men de är det värt ibland. Bara man haft skoj under tiden! =)

 5. MNi

  Vilken Dröm!! Kakelugnar är det finaste som finns 🙂 ~ /// Hoppas ni får en mysig lördagskväll i nya huset! Svejs 🙂

 6. MNi

  Vilken Dröm!! Kakelugnar är det finaste som finns 🙂 ~ /// Hoppas ni får en mysig lördagskväll i nya huset! Svejs 🙂