Niiiniskitchenlife

Gooooodmooooorning!

20131031-061655.jpg
Godmorgon

Här sitter vi och äter frukost. Igår fick jag galet ont i halsen, skickade till min massör om det och hon tyckte inte jag skulle gå på massage då det kan bryta ut som tusan av just massage. Det fick bli onepiece under en filt i soffan hela kvällen. Idag känns det dock bättre! Kan man ha en sån tur?Aja, jag är vaken sen 03.30 och Milo sen 04.30. 🙂 Han kommer nog ha en trött-dag idag då han somnade kvart i åtta. Han funkar bäst när han sover 10 timmar per natt. Jag funkar när jag får sova överhuvudtaget. 🙂 Nä, men får jag ihop 7 timmar är jag nöjd. Denna sömn alltså! 🙂 Fram till jag var runt 30 sov jag som en spruta, var som helst, när som helst, hur som helst. Alla timmar i streck dessutom. Det var tider det…. 😉 Men man klarar det annorlunda idag, man behöver inte lika mycket sömn som äldre sägs det ju. Eller är det när man är 88 år? Haha… Säger bara tack & lov för att jag somnar fint och tidigt på kvällen.

Nu dags att fixa sig lite. Idag väntar massor med jobb, i eftermiddag hoppas jag hinna med Thedde, vi vill också ha lite ensamtid (det är ju höstlov). I eftermiddag ska du få mitt bästa ”torr-huds” tips också. Hörs under dagen! ❤

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.