Niiiniskitchenlife

Kvalitetsdag

Gokväll!

Ämen hallegooooo vilken helt underbar dag vi haft med våra barn idag. Snacka om kvalitetstid och bara mysigt häng med vänner! Älskar’t rakt igenom.

Det blev spännande där vi satt och väntade på Elliots tur för min del. Jag fick jobba hårt för att inte avslöja vår lilla hemlis om att Hannah och William också skulle dyka upp hos Bobby.

image

image

Sedan satte Bobby igång och trolla. Elliot fick en jättefin färg som tog bort det som han tycker är så råttfärgat. Sen klippte han värsta supercoola frillan på honom. Bobby är verkligen en helt underbar människa, so loveable! ♥

image

Kolla in bara så coooooool frilla?

image

image

Efter klipp och färg gick vi till Vapiano och åt. Jag tog en fet pastarätt som var sååååå god!

image

image

Sen blev det dags att säga hejdå till Bobby som gick tillbaka till salongen. Vi andra fyra drog vidare i storstan.

image

image

Det första vi gjorde var att ställa barnen i kö till butiken Hollister. Asså på riktigt, jag må vara från landet och allt det där men den butiken är en aningens speciell va? Coolt och allt det där men kö? Why? Alla pratar Engelska därinne! Why? Mörkt som fan? Vi ser inget. Stinker parfym! Allergisk chock och panik. Alla mammor som sprang omkring därinne såg ut som skrämda rådjur med massa svett i pannan. Det roliga var att Elliot och jag pratade om butiken på vägen hem och jag satt och pratade om allt drt här och Elliot ba: ”Men vi ungdomar tycker att den butiken är lite cool”. BOOOOOOM! Där landade verkligheten ju. Det är ju jag som är för gammal för den butiken, inget annat! Vi skrattade gott i bilen när jag kom på det, Elliot fick mig att känna mig som 93 just där och då! 🙂

Här var det massa mer som skulle in men nu orkar jag inte mer, det är toknatt för min del. 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lovisa

  Du är inte gammal jag avskyr den butiken och fattar inte grejen med den och jag är 21 år. Men jag kanske räknas som gammal där 😉

 2. Annika K

  Avskyr butiken!

  Allt du räknade upp + att de spelar musiken helt
  galet högt därinne.

  Hoppas dagen var bra annars 🙂